Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 18 z 18

Wątek: Canon 5D Mark I - lustro

Początki nałogu
    Miasto
    022

Domyślnie Odp: Canon 5D Mark I - lustro

nie dziw się, że Ci nie powiedzą
    nie chcą podać ceny bo zwyczajnie jej nie znają - nie mają pojęcia co się dokładnie stało a z fusów wróżyć nie będą
    jeżeli zadasz pytanie precyzyjne to wtedy otrzymasz odpowiedź

Uzależniony Awatar FOTO-PAN
    Miasto
    Chrząszczyżewoszyce powiat Łękołody

Fototronik Autoryzowany Serwis aparatw cyfrowych fotograficznych - naprawa sprztu foto, serwis kamer video w tym serwisie mają dość konkurencyjne ceny jest to autoryzowany serwis canona po gwarancyjny zapytaj może tu

Pełne uzależnienie

Lustro w 5D wymienią w ramach specjalnej gwarancji producenta za darmo i nieistotne przy jakim przebiegu padło, bo to wada fabryczna.
    Będą Cię przy tym naciągać na czyszczenie matrycy, ale nie musisz się zgodzić na to. Wysyłka Kurierem DHL na koszt serwisu CSI - szczegóły na stronie e-serwisu.
    Canon 6D i 5D2 + Canon 24-70L/4,0 + Canon 16-35L/4,0 + Canon 17-40L/4,0 + Canon 70-200L/4,0 + Canon 40/2,8 + szkła M42 i lampa EXII

Uzależniony Awatar FOTO-PAN
    Miasto
    Chrząszczyżewoszyce powiat Łękołody

Cytat Zamieszczone przez Leniwiec2 Zobacz posta
    Witam wszystkich,
    potrzebuję lustro z plastikową obudową. Dzisiaj dowiedziałem się, że obudowa pękła. Podobno jest to częsta przypadłość. Niestety dostawcy sprzedają cały box, a nie samą konkretną część przez co naprawa staje się nieopłacalna. Może ma ktoś do sprzedania części do Canona 5 D Mark I albo umie mi doradzić gdzie mogę jeszcze szukać tego lustra.
    Pozdrawiam,
    Leniwiec2

tu nie jest problem z odklejonym lustrem tylko z pęknięta ramką lustra wiec wydaje mi się że to nie podlega tej gwarancji na odklejanie

no właśnie chodzi o to, że lustro się nie odkleiło tylko pękła obudowa. trudno wyślę aparat do CSI. sprawdzałem na stronie, że koszt przesyłki w jedną stronę to 14,90zł. nie orientujecie się czy tak faktycznie jest? bez względu na to z którego końca Polski wysyłamy paczkę? Jak właściwie się to odbywa? Trzeba uzupełnić ten formularz i kurier przychodzi do domu po przesyłkę?

Początki nałogu
    Miasto
    022

polecam zadzwonić
    kilka razy to robiłem i zawsze otrzymywałem odpowiedź

Uzależniony

odklej to lustro zanim wyślesz... ramka mogła się uszkodzić po odklejeniu lustra... wymienią wtedy komplet za free

Początki nałogu Awatar ketras
    Miasto
    Kościan / Leszno / Poznań

Cytat Zamieszczone przez zoomi Zobacz posta
    odklej to lustro zanim wyślesz... ramka mogła się uszkodzić po odklejeniu lustra... wymienią wtedy komplet za free
    Polak kombinuje :-D i dobrze :P
    "Rób w życiu to co kochasz ! A nie spędzisz w pracy nawet jednego dnia " ### "Body to tylko początek .... Dalej zaczyna się wolność (jak i wydatki ;/) "

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów