nie dziw się, że Ci nie powiedzą
nie chcą podać ceny bo zwyczajnie jej nie znają - nie mają pojęcia co się dokładnie stało a z fusów wróżyć nie będą
jeżeli zadasz pytanie precyzyjne to wtedy otrzymasz odpowiedź
nie dziw się, że Ci nie powiedzą
nie chcą podać ceny bo zwyczajnie jej nie znają - nie mają pojęcia co się dokładnie stało a z fusów wróżyć nie będą
jeżeli zadasz pytanie precyzyjne to wtedy otrzymasz odpowiedź
Fototronik Autoryzowany Serwis aparatw cyfrowych fotograficznych - naprawa sprztu foto, serwis kamer video w tym serwisie mają dość konkurencyjne ceny jest to autoryzowany serwis canona po gwarancyjny zapytaj może tu
Lustro w 5D wymienią w ramach specjalnej gwarancji producenta za darmo i nieistotne przy jakim przebiegu padło, bo to wada fabryczna.
Będą Cię przy tym naciągać na czyszczenie matrycy, ale nie musisz się zgodzić na to. Wysyłka Kurierem DHL na koszt serwisu CSI - szczegóły na stronie e-serwisu.
Canon 6D i 5D2 + Canon 24-70L/4,0 + Canon 16-35L/4,0 + Canon 17-40L/4,0 + Canon 70-200L/4,0 + Canon 40/2,8 + szkła M42 i lampa EXII
no właśnie chodzi o to, że lustro się nie odkleiło tylko pękła obudowa. trudno wyślę aparat do CSI. sprawdzałem na stronie, że koszt przesyłki w jedną stronę to 14,90zł. nie orientujecie się czy tak faktycznie jest? bez względu na to z którego końca Polski wysyłamy paczkę? Jak właściwie się to odbywa? Trzeba uzupełnić ten formularz i kurier przychodzi do domu po przesyłkę?
polecam zadzwonić
kilka razy to robiłem i zawsze otrzymywałem odpowiedź
odklej to lustro zanim wyślesz... ramka mogła się uszkodzić po odklejeniu lustra... wymienią wtedy komplet za free