ale warto dokupić
ale warto dokupić
w sumie najlepsza odpowiedz![]()
Odnośnie jpeg - BARDZO DZIĘKUJĘ!A można by jeszcze poprosić o ten sam obrazek ale na identycznych ogniskowych? Bez przycinania FF do rozmiaru crop w postprocesie - i tak bardziej interesuje mnie centrum.
Sprzęt - dekielek z przyległościami.
Fumare humanum est!
Ok ale to jutrodziś mam kaca giganta
A tamte zdjęcia tez nie są cropowane w programie. Tam jest tylko inna ogniskowa 22 na cropie i 35 na ff.
6D, C16-35L II, C50 1.8II, C85 1.8, S70-300 APO DG MACRO, 600D+kit, 2X YN568EXII, 3X YN622C, jupiter 21m (200mm f4), helios 44m-5(58mm f2)
Może być na za tydzieńTeraz lecz kaca - najlepiej tym samym co go wywołało...
![]()
Fumare humanum est!
Byle tylko nie w tej samej ilości![]()
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Forum, marketing, itp. itd. zrobiło mi wodę z mózgu i ja zamieniłem
Pewnie za jakiś miesiąc, dwa będę mógł sam sobie odpowiedzieć na pytanie z tytułu wątku. Nie należę do osób, które natychmiast chwalą nową zabawkę tylko dlatego, że stało się jej posiadaczami...
Ja sobie wymyśliłem jeszcze jeden argument "za": coraz więcej plotek na temat szybkiego pojawienia się 7DmII. Pomyślałem sobie, że po takiej premierze ceny "starego" 7D spadną jeszcze bardziej i że to ostatni moment na zamianę. Puszkę i tak średnio co 2 lata wymieniałem, zatem świeckiej tradycji stało się zadość...
Fumare humanum est!