Hmm czyżby czarny kolor czarnemu był nierówny?a może szkopuł tkwi w futerku, którym C wyściela wnętrze tulipanów
Swojego czasu była na forum debata odnośnie białego koloru luf - padło stwierdzenie że po to aby się nie nagrzewały na słońcu, zastanawia mnie jednak kwestia puszek, taki 1D to jednak też się nagrzewabo powierzchnia spora,... jakoś konsekwencji tutaj brak... nieźle by wyglądał taki biały 1DX - wielbiciele ajfonów, maków itd... byli by wniebowzięci
Mi też się to widzi, tzn, dokładnie brak czerwieni na szkle (mówię konkretnie o S 35/1.4, obudowa w sumie taka sama), dodatkowo zamieniłem oryginalny pasek body na zupełnie czarny i jest gitara. W repo to ważne aby zbytnio nie rzucać się w oczy.
Zaklejanie loga w obecnych czasach nie ma sensu, złodziej nie głupi, w dobie internetu każdy wie praktycznie wszystko o wszystkim...
Chodzi bardziej nieraz o wtopienie się w tłum niż strach przed jumą,... a nic tak nie skupia uwagi jak czerwona choinka szczególnie z białym szkłem i "kwadratowym" aparatem czyt. 1D, lub gripy - imitatory w/w jak ja to mówię...
Nie chodzi nawet już o samo repo,... nawet prywatnie w jakimś luźnym plenerze czy wycieczce komfort lepszy...
Sprawa ma się diametralnie inaczej przy ślubniakach, tam czerwień i biel to czasem gwarant wyższego wynagrodzenia, przy jednoczesnej większej satysfakcji klienta...![]()