Pokaż wyniki od 1 do 10 z 1088

Wątek: Sigma 50mm f/1.4 DG HSM Art - robi się ciekawie!

Mieszany widok

Domyślnie Odp: Sigma 50mm f/1.4 DG HSM Art - robi się ciekawie!

To są pierwsze sample i nie należy ich brać na poważnie. Wydaje mi się że że zanim szkło pojawi się w sklepach sytuacja się wyklaruje i będzie to bardzo dobry obiektyw. Waga, rozmiar, nowy tor optyczny i zapewnienia nieoficjalne że ma być super z kręgów Sigmy wskazuje że będzie to Kozak. Jakbym nie miał 50L to za takie pieniąchy kto wie ... poczekamy i zobaczymy co w testach wyjdzie.
    5D MarkII i III, + szkiełka L ... i Mitros+

Pełne uzależnienie Awatar Matsil
    Miasto
    Wołomin

Cytat Zamieszczone przez Gall_Anonimowy Zobacz posta
    To są pierwsze sample i nie należy ich brać na poważnie
    To jak je brać, niepoważnie? Zazwyczaj pierwsze sample mają zachęcić i są wręcz przesadzone a tu tak jakoś tak średnio. Już przy tych rozdzielczościach widać, że ostrość rewelacyjna nie jest, kolory też ale bokeh mi się akurat podoba .
    R6, 5DIII, 24L, 35L, 50L, 85L, 135L, 16-35L, 24-70L, 70-200L, 100-400L, 580x2, 430 i inne graty

Cytat Zamieszczone przez Matsil Zobacz posta
    To jak je brać, niepoważnie? Zazwyczaj pierwsze sample mają zachęcić i są wręcz przesadzone a tu tak jakoś tak średnio. Już przy tych rozdzielczościach widać, że ostrość rewelacyjna nie jest, kolory też ale bokeh mi się akurat podoba .
    zauważ że jak pokazuje się jakaś nowość to pierwsze sample nigdy nie zachwycają a zresztą jeden mówi że lipa drugi mówi że rewelacja ...
    5D MarkII i III, + szkiełka L ... i Mitros+

Uprawnienia umieszczania postów