Pokaż wyniki od 1 do 10 z 1088

Wątek: Sigma 50mm f/1.4 DG HSM Art - robi się ciekawie!

Widok wątkowy

Uzależniony Awatar PoulN

Domyślnie Odp: Sigma 50mm f/1.4 DG HSM Art - robi się ciekawie!

Cytat Zamieszczone przez 5pirit Zobacz posta
    Napisałeś to pewnie z pewną ironią i myślę, że do tego trzeba tak podejść.
    tak właśnie choć poważnie słyszałem wypowiedzi że czasem "to pomaga"

Cytat Zamieszczone przez szwayko Zobacz posta
    W normalnym pstrykaniu na ulicy, wycieczkach z rodziną, czerwone paski się zakleja. Na śluby, koncerty, etc, się odkleja, wiadomo o co chodzi - większe poważanie, przepustka, zazdrość wśród tych co zaczynają swoje przygody itd. Z sigmami jest trochę ten problem, braku paska, na imprezach wygladasz jak zwykły Czesiek czy wujek z kitem. ;-)
    Eeee, np na zwykłych wycieczkach to trochę przesada się tak maskować myślę, natomiast na poważniejszych imprezach czy koncertach wejście na backstage i tak wiąże się z akredytacją - czerwony, zielony czy jakikolwiek inny pasek nie ma nic do rzeczy, z kolei przy mniej nazwijmy to ważnych wydarzeniach to już wsio ryba co się ma i jaki kolor i tak można wleź wszędzie...

Jeśli chodzi o "zwykłego cześka" czy "wujka z kitem" - to napisze jak kolega wyżej z tym że obieram to zupełnie jako ironię, za motyw zazdrości może przemilczę w ogóle....
    Ehhhh, niedługo obecność małpki w body będzie szufladkowało jako "pstrykacza" biedni Ci z żółtego obozu, będą musieli zaklejać czarną taśmą na Dxxx
    (choć znam takich kanonierów co zaklejali aby im nie wyskakiwała przypadkowo przy pionowym chwycie)

Patent z czerwoną recepturką też kiedyś widziałem

Sytuacja,...
    - Nie może Pan wejść na imprezę, nie wygląda Pan profesjonalnie...
    - Rozumiem...
    tył zwrot gumka na instrument,...
    - Czy teraz mogę?
    - Proszę bardzo,

Ale mi się humor poprawił...

Sry za OT znów.
    Ostatnio edytowane przez PoulN ; 01-07-2014 o 20:48

Uprawnienia umieszczania postów