Canon 1D IV i 5DSR| szkła EF | Olympus OMD E-M1 + szkła |Canon S95 | | PC
Pentax MX | Takumar 50/1.4 |
Raczej okazja - likwidowali firemkę projektową i służyła im jako zwykła drukarka projektowa A3, mieli tez już sprzedany jakiś duży ploter (nie pamiętam modelu) - ale wyglądał bardzo profi....
Canon 1D IV i 5DSR| szkła EF | Olympus OMD E-M1 + szkła |Canon S95 | | PC
Pentax MX | Takumar 50/1.4 |
Wczoraj doszła do mnie, kupiłem z allegro, powystawowa nowa pełen komplet z gwarancją za 464.
AA ... to Ty mi ją zwinąłeś sprzed nosa- miałem właśnie na nią ochotę.
Marcin
Kto pierwszy ten lepszy![]()
Witam
I na mnie przyszedł czas. Potrzebuje drukarki do domu, nie drukuje b&w, ale za to często a4. Chce mieć większa kontrolę niż w labie. Zastanawiam się czy epsony px 750 lub 830 byłby dobrym wyborem, a może jakiś canon.
Skoro jesteśmy na forum Canona, to ponownie polecę Canona - PIXMA MG7150
BTW - bawiłem się ostatnio na dniach otwartych Canona 6-o inkowym odpowiednikiem MG7150 w A3 - PIXMA iP8750, jest bardzo spoko, jak na A3pluskę b. mała i zgrabna Canon PIXMA iP8750 - Atramentowe drukarki fotograficzne - Canon Polska
Dzięki, zastanawiałem się nawet nad MG7150. Chyba zostanę przy tym wyborze chociaż myślałem w tym roku nad czymś tańszym, a w przyszłym coś lepszego sobie kupić. Ten rok nieco finansowo mnie ogranicza.
Nie mogłem już edytować posta. Mam jeszcze pytanie. Czy widoczna jest różnica w przejsciach tonalnych w tym canonie a w drukarkach epsona (dodatkowe tusze light).