Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 34

Wątek: Jasne obiektywy ze stabilizacją - do 5D Mark III

Pełne uzależnienie Awatar becekpl
    Miasto
    wawa

Domyślnie Odp: Jasne obiektywy ze stabilizacją - do 5D Mark III

Cytat Zamieszczone przez salas Zobacz posta
    panieee, nagrywanie RAW z ML'a =)
    kartę pamięci już chyba kupiła ;O
    teraz szuka filtra
    ja polcam
    Canon EF 300 f/2.8L IS II USM - SKAPIEC.pl
    nic lepszego nie znajdziesz

Coś już napisał

A czy są obiektywy ze stabilizacją jaśniejsze niż f2?

Bywalec Awatar Canonierzysta
    Miasto
    Olsztyn

Skoro kasa się dla Ciebie nie liczy, a masz parcie na szkło, to kup kilka, przetestuj, a może lepiej kupić na zamówienie? Wtedy na pewno wydasz grubą kasę, a będziesz mieć sprzęt którego wszyscy Ci będą zazdrościć...
    Ja tam może się nie znam, ale ktoś kto kupuje aparat np 5dmkiii powinien już chyba mieć swoje preferencje i wiedzieć co się chce robić takim sprzętem i przede wszystkim jakich podzespołów użyje... a tu, nie dość, że zaproponowano Ci jedne z lepszych szkieł, to i tak Ci to nie pasuje... jaśniejsze? taka oto 50mm f/1,2L... stabilizacja prawie niepotrzebna z takim światłem, a jaśniejszych nie znam... a zamiast stabilizacji to może poszukaj statywu? będziesz miała i jasne szkło i zero poruszeń...
    EOS R|EOS 50D|C24-105L|50mm 1,8STM|Samyang 8mm|Stroboss 60evo|430EXII|Nieustanny rozwój w pakiecie z nieustanną pasją;-)

--==<<Jeśli martwi się nie żywią, to dlaczego żywi się martwią>>==--

Cytat Zamieszczone przez Canonierzysta Zobacz posta
    Ja tam może się nie znam, ale ktoś kto kupuje aparat np 5dmkiii powinien już chyba mieć swoje preferencje i wiedzieć co się chce robić takim sprzętem i przede wszystkim jakich podzespołów użyje...
    yhym, ja do tej pory nie wiem co i jak, a puche kupiłem, bo okazje miałem

Pełne uzależnienie Awatar salas
    Miasto
    KIELCE

Skoro kasa się dla Ciebie nie liczy, a masz parcie na szkło, to kup kilka, przetestuj, a może lepiej kupić na zamówienie? Wtedy na pewno wydasz grubą kasę, a będziesz mieć sprzęt którego wszyscy Ci będą zazdrościć...
    Ja tam może się nie znam, ale ktoś kto kupuje aparat np 5dmkiii powinien już chyba mieć swoje preferencje i wiedzieć co się chce robić takim sprzętem i przede wszystkim jakich podzespołów użyje... a tu, nie dość, że zaproponowano Ci jedne z lepszych szkieł, to i tak Ci to nie pasuje... jaśniejsze? taka oto 50mm f/1,2L... stabilizacja prawie niepotrzebna z takim światłem, a jaśniejszych nie znam... a zamiast stabilizacji to może poszukaj statywu? będziesz miała i jasne szkło i zero poruszeń...
    nie spinaj xD nie pierwszy temat i nie ostatni od tej pani %)
    Polarem będziem maskować słońce i nagrywać na najszybsze karty na świecie w rawie!
    I jeszcze obiektywami maks f/2 ze stabilizacją
    Ciekawe tylko jak to będzie z tymi zleceniami i czy zleceniodawcy będą zadowoleni

Coś już napisał

Stabilizacja potrzebna do filmów DSLR...

--- Kolejny post ---

Cytat Zamieszczone przez salas Zobacz posta
    nie spinaj xD nie pierwszy temat i nie ostatni od tej pani %)
    Polarem będziem maskować słońce i nagrywać na najszybsze karty na świecie w rawie!
    I jeszcze obiektywami maks f/2 ze stabilizacją
    Ciekawe tylko jak to będzie z tymi zleceniami i czy zleceniodawcy będą zadowoleni
    Nie ma to jak sarkazm, co nie?

Miasto
    KIELCE

dostajesz tu tyle odpowiedzi i to konkretnych, że aż smutno się czyta kolejne i kolejne pytania, nawet takie na które padły już odpowiedzi.
    Zacznij chociaż czytać te odpowiedzi.

Coś już napisał

Dziękuję serdecznie za wszystkie fachowe odpowiedzi. Cieszę się, że są ludzie chętni do pomocy.

Miasto
    KIELCE

No to super, ale poważnie czytaj odpowiedzi. Jeśli byłyby jaśniejsze obiektywy ze stabilizacją to by Ci je wymienili.
    Wymienione zostały chyba wszystkie możliwe od szerokich aż do długich zoomów.

Bywalec
    Miasto
    Lublin

Witam !Przed końcem ubiegłego roku byłem w foto sklepie żeby kupić aku do mojej 5-ki.Prze de mną młode małżeństwo kupuje sprzęt.Panie (do sprzedawcy) jaki ma pan najdroższy aparat odp.Canon 5mkiii to prosimy,panie a jaki ma pan najdroższy obiektyw, 70-200 f2,8 L si ii ,to prosimy.W końcu sprzedawca a do czego państwu potrzebny ten obiektyw bo mamy jeszcze 400L jasną; 50L f1,4 :24-70 jasną .Dziewczyna odpowiada-No wie pan jeszcze nie wiemy bo dostaliśmy dofinansowanie po kursie dla bezrobotnych,to jeszcze niech pan nam da te obiektywy i najdroższy monitor a cha no taki żeby nie był za mały bo może podepniemy sobie laptopa to lepiej będzie grać w jakieś gierki.

Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów