Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234
Pokaż wyniki od 31 do 34 z 34

Wątek: Jasne obiektywy ze stabilizacją - do 5D Mark III

Pełne uzależnienie Awatar RobertON
    Miasto
    Gorzów Wlkp.

Domyślnie Odp: Jasne obiektywy ze stabilizacją - do 5D Mark III

Cytat Zamieszczone przez jellyeater Zobacz posta
    A co chcesz tą jasną stałką ze stabilizacją filmować? Bo 35 mm 2.0 IS to chyba najjaśniejsza stałka z IS. W 35 2.0 już jakiejś szczególnie małej GO nie wyciągniesz.
    Trzeba się zainteresować jakimś stady cam. Tak będzie prościej.

A tacy byli mili i uczynni na początku wszyscy ci ludkowie z tego forum canona, a teraz dworują i każą się kamili24 wynosić na forum filmowe, no nieładnie..., a jeszcze tyle wiedzy do ogarnięcia i tyle pytań do zadania - na kilkaset postów mogło wystarczyć

--- Kolejny post ---

Cytat Zamieszczone przez kamila24 Zobacz posta
    Tak się składa, że wybrałam akurat jako pierwszy obiektyw właśnie 24-105IS, ale chcę coś jeszcze dokupić jaśniejszego ze stabilizacją. Stąd te pytania.
    Statyw, statyw wypada wpierw kupić, to tak na poważnie.

Żartobliwie, a jaki...najlepszy na jaki Cię stać.
    Ostatnio edytowane przez RobertON ; 09-01-2014 o 13:40

Nie wszyscy na tym forum są geniuszami! Każdy jakoś tam po swojemu dziubie do przodu. Ja tam się chyba z kamila24 zakoleguję, może wtedy dostanę coś w spadku, co nie będzie spełniać wymogów Kamili. Proponuję qpić 70-200 F2.8 IS II. Najlepiej 2 sztuki, jedna dla Ciebie, jedna dla mnie. Mnie to szkło się marzy, więc wszyscy będą zadowoleni. A wtedy sprzedam na CB w dobrej cenie moje 70-200 F4.

Juz zaczynam glupiec z Wami
    Czytam te wszystkie wpisy czesto z dosc duza uwaga, ufajac bardziej Wam niz sobie, no i koduje w pamieci z mysla, ze skoro czegos nie wiem, to mi sie pewnie przyda, a Wy paskudy rysujecie czapki tylko:P

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Dobra koniec tego.
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234

Uprawnienia umieszczania postów