W dużym sklepie budowlanym, ale są też na allegro
Hak Karabinczyk 5x50 Ocynk Zaczepem Blokada 5mm (4486280504) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Tak blackrapida mozesz rodzielić na dwa paski.
Dlatego własnie wolałem wydać na produkt który jest dla mnie pewny i sprawdzony jak oszczędzić kilka groszy i potem i tak skończyć z BR.
Masz pytania, nie chcesz zaśmiecać forum, pisz na priv chętnie ci pomogę.
normalny, 180 cm normalna postura, ten slim raczej dla kobiet, chociaz uwazam ze na szerokim pasku siła rozchodzi się lepiej i nie ciązy tak sprzęt, dodatkowo chyba ten slim jest profilowany w okolicach piersi własnie dla kobiet.
Masz pytania, nie chcesz zaśmiecać forum, pisz na priv chętnie ci pomogę.
Dokładnie tak. Promax / Profi | reporterstrap
6D; 5DII; C 24-70 2.8L; C 24-105L; C 70-200 2.8L; C 35 2.0 IS; C 50 1.4; C 85 1.8; S 17-35 2.8-4
Moje fotki Moje fotki II
nie daje się! musisz mi uwierzyć na słowo, ale jak wcześniej na pokazach po całym dniu łeb mi urywało od zwykłego paska na szyję, tak teraz zestaw 5DIII z sigmą 120-400 noszę "jak gdyby nigdy nic"! nic nie uwiera nie ciąży! ramię przez które mam przewieszony aparat - luz i relax. Drugie ramię z kolei, na którym wisi torba ThinkTank z krótszym zoomem i akcesoriami chcę sobie sam oderwać po całym dniu, tak napiernicza. A torba w sumie nie byle jaka i ma porządny, gruby pad ma ramię, tylko co z tego jeśli obciąża mięśnie właściwie tylko w jednym punkcie. Nie rozkładałem tego na czynniki pierwsze i nie wiem jak to się dzieje, ale prawie 4klilowy zestaw na reporterstrapie rozkłada swój ciężar dużo bardziej łagodnie.
szwayko -> a gdzie kupiłeś te stopki z oczkami???
Ostatnio edytowane przez bob_ ; 10-09-2014 o 07:50
piątka, trochę szkła i gadżety