5d3 to nie jest aparat do wszystkiego. Jeśli miało by tak być, to po co Canon zrobil serie 1D ?Mnie na niego po prostu nie stać
--- Kolejny post ---
Pawel, dokładnie tak![]()
5d3 to nie jest aparat do wszystkiego. Jeśli miało by tak być, to po co Canon zrobil serie 1D ?Mnie na niego po prostu nie stać
--- Kolejny post ---
Pawel, dokładnie tak![]()
OK, do wszystkigo to żaden aparat nie jest. Nie mniej jednak uważam 5d3 za najbardziej uniwersalna puszkę w obecnej chwili. Mam na myśli gabaryty, funkcje, osiągi, ergonomię i cenę. Sorry, za powtarzanie się, bo już to raz gdzieś napisałem
Mam wrażenie, że Twoja decyzja już zapadła i w tym kontekście nie ma za bardzo sensu kontynuować tej dyskusji.
Powodzenia.
Ostatnio edytowane przez Pawel92 ; 01-01-2014 o 17:04
Decyzji jeszcze nie podjąłem ( zakup 1d4 ) póki nie zobacze róznicy i nie uruchomie 1d3Wtedy bede mogl powiedzieć coś wiecej
![]()
No cóż jak iso i AF w 5D mkIII jest niewystarczające to czarno to widzę.![]()
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Czy admin nie widzi co napisałem ?ma 5d3 mnie nie stac ..
Ile kosztuje teraz 1D4 w dobrym stanie?
Ja się odniosłem do Twojej oceny wyżej, to czy Cię stać to zupełnie inna sprawa.
BTW: nie jestem adminem
Edit: kolega wyżej był szybszy![]()
Ostatnio edytowane przez Kolekcjoner ; 01-01-2014 o 17:34
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
salas, pisze o sprzecie który jest w moim zasiegu i tyle13d , 1d4 , D3
Swoje rozpatrywania miałem cały czas wokół tego sprzętu, a nie 5d3
![]()