Korzystacie z takich wynalazków jak fotobanki do gromadzenia zdjęć?
Wczorak sprawiłem sobie coś takiego:
http://www.allegro.pl/item91827603_f..._hdd_40gb.html
zastanawiam się, czy dokonałem słusznego wyboru.
Czekam na Wasze uwagi i opinie.
Korzystacie z takich wynalazków jak fotobanki do gromadzenia zdjęć?
Wczorak sprawiłem sobie coś takiego:
http://www.allegro.pl/item91827603_f..._hdd_40gb.html
zastanawiam się, czy dokonałem słusznego wyboru.
Czekam na Wasze uwagi i opinie.
Genaralnie ludzie polecaja Digimate'y. Ostatnio chyba Iczek nabył wersję III i pisał że jest bardzo zadowolony
5DII 24105f4L S7030045,6APODG 501.8II 430EX wyposażona w ponton VS600R![]()
MOJE PSTRYKI NA CB& GALERIA NETOWA
później, późnym popołudniem, gdy cienie będą dłuższe i smutniejsze niż są..
Również nabyłem tydzień temu Digi Mate v.III + 40GB Samung 2,5" ... koszt to 478 złociszy z przesyłka. Krótko go mam ale póki co jest OK.
To ja poprawie temat na precyzyjniejszy...
...
Dobra Panowie, a kto mi powie czym się różni II od III?
Duże zmiany czy jakieś kosmetyczne?
to ja powiem od siebie nie wymienna bateria to jest dosc duzy problem moze jeszcze nie dzis zale za pol roku maksymalnie rok to bedzie problem... ja mam w tej chwili tak z moim wellandem ze kombinuje jak by go zasilac niezaleznie z inncyh zrodel energi chociazby z canonowych akku... na pewno kiedys baterie sie przypomna... poza tym najuniwerslaniejsze wydaja sie byc AA
Ja podobnie jak Jac. Urzadzenia z zakopana niewymienialna przez uzytkownika i trudno dostepna bateria to nieszczescie i lepiej sie ich wystrzegac.
...
Nie straszcie mnie tą niewymienną baterią!
Kupiłem go z myślą o wykorzystywaniu fotobanku na wakacjach - w podróży.
Najwyżej będę musiał iść do sklepu elektronicznego skompletować własną "stację zasilającą" z akumulatorków AA i obudowy uniwersalnej.
Kupujac dowolne urzadzenie z bateria, dostajesz gwarancje na urzadzenie przewaznie 12/24 mc a na baterie zawsze 6mies. - zgadnij dlaczego?... stopniowa utrata pojemnosci jest nie do unikniecie dlatego jesli bank ma sluzyc dluzej niz rok warto pomyslesc o jakis zamiennikach i nazwijmy to 'niezaleznych modulach zasilania' ;-)Zamieszczone przez mruczek
w takim razie jaka jest alternatywa (cenowa) dla tego databanku z wymiennym zasilaniem?
przymierzam sie do zakupu databanku, ale na razie nie znalazlem odpowiedniego za w miare pzrystepna cene...![]()