Pokaż wyniki od 1 do 10 z 71

Wątek: Canon 5D Mark III - brak lampy ?

Widok wątkowy

Pełne uzależnienie Awatar Matsil
    Miasto
    Wołomin

Domyślnie Odp: Canon 5D Mark III - brak lampy ?

Cytat Zamieszczone przez Roy P Zobacz posta
    No właśnie, jakiś niepoważny ten Canon skoro w ogóle produkuje takie szkło.
    Ja zresztą też skoro je kupiłem i nawet używam.
    Kolego, trochę wrzuć na luz, co się tak spinasz? Też miałem to szkło bardzo długo na cropie i 5DII i uważam, że to jedno z lepszych podstawowych szkieł. Nie znaczy to jednak, że kolega zobaczy z nim jakąś wielką różnice w porównaniu do cropa.

Cytat Zamieszczone przez jellyeater Zobacz posta
    To go wyrzuć i kup jakiś z lampą. Albo nie kupuj wcale. Bo na razie to skupiasz się na wszystkim tylko nie na zdjęciach.
    Popieram. Proponuję więcej czasu spędzić w terenie na poznawaniu sprzętu i robieniu zdjęć a nie na pisaniu długich poematów na forum.

Cytat Zamieszczone przez kanias Zobacz posta
    A jak Ci ludzie wyzwalaja lampy zewnetrzne zachowujac przy tym mozliwosci regulacji ich parametrow.... aaaaa zapomnialem.... maja przy kazdej lampie Pocket Wizardy Plus II/czy nawet III o ile sa, kazdy wart pewnie ze $150. Czyli tak naprawde taki Canon 5D Mark 3 aby uzyskac funkcjonalnosc Nikona np D800 musialby kosztowac...
    Miałeś nikona, czemu kupiłeś canona? Z D800 miałbyś wszystko - lampę, wyzwalanie, czytelne menu. A tak użalasz się nad sobą. Mi się wydaje że po prostu trolujesz.

P.S. Nie znam jeszcze nikogo kto po przesiadce na 5DIII z cropa nie byłby zadowolony. Nie ma to jednak jak konstruktywna krytyka zawodowca .
    Ostatnio edytowane przez Matsil ; 23-12-2013 o 17:24
    R6, 5DIII, 24L, 35L, 50L, 85L, 135L, 16-35L, 24-70L, 70-200L, 100-400L, 580x2, 430 i inne graty

Uprawnienia umieszczania postów