Strona 8 z 8 PierwszyPierwszy ... 678
Pokaż wyniki od 71 do 76 z 76

Wątek: Canon do siatkówki

Uzależniony Awatar C80
    Miasto
    ZS

Domyślnie Odp: Canon do siatkówki

Fakt, 70D widzę też może osiągnąć nawet 8 kl/s. Więc jeżeli nie 7D to 70D, ale z obiektywu Canona bym nie rezygnował.

Początki nałogu

znajomy, który pracuje dla lokalnej gazety, kupil 70d bo mu filmy kręcić kazali, z filmów z 70d zadowolony, ze zdjęć nieco jakby mniej

Uzależniony Awatar RTSiak

ale przeciez autor juz sie zdecydowal na 6d... moze uda mu sie nim zrobic tez foty nieba :O

Cytat Zamieszczone przez C80 Zobacz posta
    Jedna kwestia o której nikt nie wspomniał. Nie można pominąć ilość klatek na sekundę. Korpusy z serii xxxD kompletnie nie nadają się do szybkiego sportu (bo 3kl/s), xxD nadaje się bardziej ale przy 6 kl/s nadal często będą się trafiać sytuacje gdy na zdjęciu jest gość/siatkarka gdy piłki jeszcze nie ma w kadrze, a na następnym gdy już nie ma w kadrze.
    Oczywiście, że korpusy xxxD nie nadają się do dynamicznego sportu. Ale nie o ilość klatek/sekundę tu chodzi:
    - Canon 650D - 5kl/s i AF nie jest gorszy niż w 50 i 60D - 9 pkt krzyżowych.
    - Canon 6D - 4,5kl/s.
    Zawsze coś tam trafimy robiąc serią, tylko ile procent zdjęć odrzucimy przy pierwszym przeglądaniu karty pamięci po meczu. 95% czy 50?
    Najważniejszy jest przyzwoity obiektyw.

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Będzin

Dawid_Gaszynski - foty tym 6D bardzo ładne, sport też przyzwoity .

A jak z szumami w 1D M III? Na optyczne jakoś nie widać nic wielkiego na 6400.

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Cytat Zamieszczone przez krolewicz Zobacz posta
    znajomy, który pracuje dla lokalnej gazety, kupil 70d bo mu filmy kręcić kazali, z filmów z 70d zadowolony, ze zdjęć nieco jakby mniej
    A ja słyszałem od sąsiada, że ciotka jego wujka mówiła swojemu kuzynowi, że filmy z 70D są do niczego .
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Strona 8 z 8 PierwszyPierwszy ... 678

Uprawnienia umieszczania postów