Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 23

Wątek: ktos mowil o psuciu cen na rynku

Początki nałogu Awatar b'Art
    Miasto
    Leszno

Domyślnie

Nie ma psucia rynku, sa różni klienci i różne potrzeby. Skoro sie nie zgadzasz na cene Przemo - nie rób. Niestety taniejemy wszyscy a może stety. Jeśli ktoś chce kupic Rolls Royca w Lidlu - bo ponoc jest tani,to niech walczy !

P.S. Pojechałeś do tej Łodzi?
    Ostatnio edytowane przez b'Art ; 12-03-2006 o 23:06

Uzależniony Awatar Przemek Białek
    Miasto
    Świnoujście

Domyślnie

nie z rozmowy wynioskowalem ze wcale nie chodzilo o jakosc licyzla sie przedewszystkim cena ano coz
    dobry sprzęt jeszcze lepszy fotograf tylko tyle potrzeba
    "galeria zdjęć artystycznych" www.bandit.digart.pl

Coś już napisał
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

A ja zrobiłem ostatnio zdjęcia do katalogu pewnej firmy i wziałem za to 65%tego co brał od nich wcześniej jakiś :zawodowiec". Z fot byli zadowoleni a agencja reklamowa, która ich obsługuje stwierdziła, że foty są lepsze niż zrobił tamtem "zawodowiec"...reasumując taniej nie zawsze znaczy gorzej...:-)

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Idąc dalej - niedługo w ogóle fotograf nie będzie potrzebny - wystarczy młoda wyedukowana (z 3 fakultetami) sekretarka z aparatem foto w telefonie...
    Ostatnio edytowane przez KMV10 ; 14-03-2006 o 21:48

Uzależniony Awatar Raff
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Zawodowiec - słowo wytrych To chyba taki ktoś, co sprawia zawód

Uzależniony
    Miasto
    3miasto

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez muflon
    ...Z tych trzech rzeczy sprzęt akurat chyba jest mniej ważny...
    ....taaak....ciekawa teza. Potem "jakość" zamienia się w "jakoś" - bo to trochę jak w "Ziemi Obiecanej" - ja nie mam nic, ty nie masz nic...resztę nadrobimy talentem.To często na odbitkach widać jak np w tle zamiast światła - świeci t a l e n t :-)

Bywalec
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez hekselman
    ....taaak....ciekawa teza. Potem "jakość" zamienia się w "jakoś" - bo to trochę jak w "Ziemi Obiecanej" - ja nie mam nic, ty nie masz nic...resztę nadrobimy talentem.To często na odbitkach widać jak np w tle zamiast światła - świeci t a l e n t :-)
    Zacznijmy od tego że należy określić kto to jest zawodowiec a kto to amator czy tez zaawansowany amator, oraz co jest potrzebne do wykonania dobrych zdjęć oprócz odrobiny talentu
    MOŻE MI SIĘ CHCEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!

Początki nałogu Awatar beachcomber

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Theoo
    Zacznijmy od tego że należy określić kto to jest zawodowiec a kto to amator czy tez zaawansowany amator, oraz co jest potrzebne do wykonania dobrych zdjęć oprócz odrobiny talentu

amator to taki czlowiek, co moze zrobic dobre zdjecie, zawodowiec (profesjonalista) musi zrobic dobre zdjecie 8)

Uzależniony
    Miasto
    3miasto

Domyślnie

A co to ma wspólnego: amator czy zawodowiec skoro do niektórych nie dociera że by zrobić pewne zdjęcia - TRZEBA spełnić pewne warunki? Że - inaczej się nie da? Ja pisze tylko o tym że istnieje bariera sprzętowa -czemu kolega Muflon starał się zanegowac bądź zdewaluować.Krótko mówiąc - nie masz - nie podskakuj.aaaa- jescze mi przyszło do głowy coś innego w temacie: amator robi dobre zdjęcia -zawodowiec - najlepsze do osiągnięcia w danych warunkach...Talentem braków sprzętowych nie nadrobisz...

Pełne uzależnienie Awatar Jac
    Miasto
    W-wa/Bielany

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez beachcomber
    amator to taki czlowiek, co moze zrobic dobre zdjecie, zawodowiec (profesjonalista) musi zrobic dobre zdjecie 8)
    haha no niewiem, zawodowiec to osoba ktora sprzedaje swoje zdjecia i z tego zyje, w ich jakosc i 'ladnosc' nie wnikam... amator wiadomo, natomiast hobbysta z duzym prawdopodobienstwem robi zdjecia lepsze niz zawoddowiec... sa jeszcze 'hobbysci zawodowcy" i tak by mozna bylo ciagnac temat ;-)

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów