Zacznijmy od tego że należy określić kto to jest zawodowiec a kto to amator czy tez zaawansowany amator, oraz co jest potrzebne do wykonania dobrych zdjęć oprócz odrobiny talentuZamieszczone przez hekselman
![]()
Zacznijmy od tego że należy określić kto to jest zawodowiec a kto to amator czy tez zaawansowany amator, oraz co jest potrzebne do wykonania dobrych zdjęć oprócz odrobiny talentuZamieszczone przez hekselman
![]()
MOŻE MI SIĘ CHCEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!
Zamieszczone przez Theoo
amator to taki czlowiek, co moze zrobic dobre zdjecie, zawodowiec (profesjonalista) musi zrobic dobre zdjecie 8)
Przemek! - rób bliżej siebie te śluby - będziesz mógł ceny jeszcze bardziej dumpingować!
al
Nie ma psucia rynku, sa różni klienci i różne potrzeby. Skoro sie nie zgadzasz na cene Przemo - nie rób. Niestety taniejemy wszyscy a może stety. Jeśli ktoś chce kupic Rolls Royca w Lidlu - bo ponoc jest tani,to niech walczy !![]()
P.S. Pojechałeś do tej Łodzi?
Ostatnio edytowane przez b'Art ; 12-03-2006 o 23:06
"galeria zdjęć artystycznych" www.bandit.digart.pl
A ja zrobiłem ostatnio zdjęcia do katalogu pewnej firmy i wziałem za to 65%tego co brał od nich wcześniej jakiś :zawodowiec". Z fot byli zadowoleni a agencja reklamowa, która ich obsługuje stwierdziła, że foty są lepsze niż zrobił tamtem "zawodowiec"...reasumując taniej nie zawsze znaczy gorzej...:-)
Zawodowiec - słowo wytrychTo chyba taki ktoś, co sprawia zawód
![]()
A co to ma wspólnego: amator czy zawodowiec skoro do niektórych nie dociera że by zrobić pewne zdjęcia - TRZEBA spełnić pewne warunki? Że - inaczej się nie da? Ja pisze tylko o tym że istnieje bariera sprzętowa -czemu kolega Muflon starał się zanegowac bądź zdewaluować.Krótko mówiąc - nie masz - nie podskakuj.aaaa- jescze mi przyszło do głowy coś innego w temacie: amator robi dobre zdjęcia -zawodowiec - najlepsze do osiągnięcia w danych warunkach...Talentem braków sprzętowych nie nadrobisz...
Nie znacie się - zawodowiec to tylko LEON. Tak, tylko on jak jedwab![]()