Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 28

Wątek: Przemek B - szpital psychiatryczny (II-ga sesja klubu)

Administrator Awatar hazan
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Chyba przesadzacie i to mocno - może to nie są kwatki i bzykające się muszki ale żeby drzstyczne ?
    Niesmaczne nie rowna sie drastyczne wiec nie wkladaj w to co napisalem swojej interpretacji

Miasto
    Warszawa

Domyślnie

gowno sie znacie na fotografii;
    Prosze wytłumacz mi sens tego zdjęcia
    http://www.fornet.com.pl/fotocela/de...13&mode=search

Podpis pod nim "i tak dostaniesz..."

Ja się przyznaje ze na sztuce i fotografi sie nie znam ale wiesz - mozna by zrobic scenke np: rodzic bijacy male dziecko(najlepiej niemowlaka) w melinie pijackiej- to dobpiero byla by "sztuka" - a podpisac mozna by było "Zdychaj maly skur..".

fotograf Awatar Czacha
    Miasto
    Białystok

Domyślnie

o co tyle krzyku? nic zlego w tych fotach nie ma.. ktos mial niecodzienny pomysl i mysle ze go zrealizowal poprawnie.. a to ze sie wam nie podoba? co z tego? to ich nie ogladajcie.. i napiszcie ze te zdjecia do was nie trafiaja.. i idzcie dalej swoja droga

i mam nadzieje ze hazan i vitez nie beda sie bawili w cenzorow sztuki niczym poslowie LPR w b-stoku.. ( http://info.onet.pl/979427,11,item.html )

ps. ja pani z wasem tez nie ogladam bo te foty do mnie nie trafiaja i mi sie nie podobaja ;-) i po problemie - w nocy mi sie snic nie bedzie ;-)

Pełne uzależnienie Awatar muflon
    Miasto
    Zürich

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez hazan
    Ja się przyznaje ze na sztuce i fotografi sie nie znam ale wiesz - mozna by zrobic scenke np: rodzic bijacy male dziecko(najlepiej niemowlaka) w melinie pijackiej- to dobpiero byla by "sztuka" - a podpisac mozna by było "Zdychaj maly skur..".
    Spóźniłeś się - na ten pomysł koledzy ze Świnoujścia też wpadli: http://www.fornet.com.pl/fotocela/de...hp?image_id=43

Miasto
    Warszawa

Domyślnie

o co tyle krzyku? nic zlego w tych fotach nie ma.. ktos mial niecodzienny pomysl i mysle ze go zrealizowal poprawnie.. a to ze sie wam nie podoba? co z tego? to ich nie ogladajcie.. i napiszcie ze te zdjecia do was nie trafiaja.. i idzcie dalej swoja droga

i mam nadzieje ze hazan i vitez nie beda sie bawili w cenzorow sztuki niczym poslowie LPR w b-stoku.. ( http://info.onet.pl/979427,11,item.html )
    Czacha - jaki krzyk ? - nie odgrywaj rycerza na bialym koniu bo tu nie ma kogo bronic - nikt się nad nikim nie pastwi i nikogo nie atakuje. Mi sie nie pododbaja niektore zdejcia (bo stronka wyglada bardzo przyjemnie) i tyle. To ze kologea Przemek na kazda krytyke reaguje jak jakby ktos mu w twarz naplul to juz jego sprawa.
    I nie pisz mi prosze ze jak sie w jakiegos cenzora bawie bo tak nie jest - no chyba ze mi to chcesz jakos udowodnic ?

fotograf Awatar Czacha
    Miasto
    Białystok

Domyślnie

niczego nie chce udowadniac ;-) ale za wczasu prosze o rozsadek ;-)
    a przemeke.. no coz.. jak to artysta - latwo go poruszyc ;-)

Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Czacha
    niczego nie chce udowadniac ;-) ale za wczasu prosze o rozsadek ;-)
    a przemeke.. no coz.. jak to artysta - latwo go poruszyc ;-)
    Każdy 'artysta' musi byc kotowy na krytyke. Pozatym naprawde rozmowa jest calkiem spokojna

fotograf Awatar Czacha
    Miasto
    Białystok

Domyślnie

no dopsz.. to ide do pracy.. posprzedawac troche nikonow.. ;-)

Pełne uzależnienie Awatar Arkan
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

gowno sie znacie na fotografii
    Więc nawet Ty rozumiesz, że nie ma sensu pokazywać nam swoich prac w przyszłości, prawda? 8) Chociaż to wielka szkoda, bo muszę przyznać, że dla mnie dyskusja z takim artystą jak TY, jest niekłamaną przyjemnością i fantastycznym wyzwaniem intelektualnym.

Brr... ale jednak odpowiem jak komuś na poziomie:
    Muflon, jesteś jak muj Pan od matematyki w szkole średniej. Muwił do nas pszez bite 45 minut szczystą świadomością że nic z tego do nas nie trafi. Podziwiam, mi sie już coraz mniej hce. :wink:

o co tyle krzyku? nic zlego w tych fotach nie ma..
    Krzyk? Nie Czacha, to nie krzyk. Każdy z nas po prostu przedstawił tu swoją opinię na temat prac Przemka. Dla mnie jest jasne, że nie ma rzeczy dobrych dla wszystkich - każdy rodzaj twórczości ma swoje audytorium, raz szersze, raz węższe - ale nigdy nie ma 100% głosów "za". Moja opinia parę postów powyżej, była wyrazem tego, iż ja nie należę do zwolenników tego typu sztuki, dlatego nie chcę oceniać ich wartości artystycznej (obawiam się, że moje nastawienie emocjonalne mogłoby wpływać na wartość oceny).
    Jeśli chodzi o cenzurę, to mam nadzieję, że nie stawiasz znaku równości z przedstawieniem przedwyborczym jakiegoś posła LPR-u, z wolnością formułowania myśli i opinii na tym forum. Nasze opinie i komentarze na temat jego prac w żaden sposób nie naruszyły dóbr Przemka, ani nie były sarkastyczne, czy obraźliwe.

Arkan
    Pentax K-5 II, Leica M9

Pełne uzależnienie Awatar muflon
    Miasto
    Zürich

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Czacha
    no dopsz.. to ide do pracy.. posprzedawac troche nikonow.. ;-)
    Bana mu

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów