gowno sie znacie na fotografii
Więc nawet Ty rozumiesz, że nie ma sensu pokazywać nam swoich prac w przyszłości, prawda? 8) Chociaż to wielka szkoda, bo muszę przyznać, że dla mnie dyskusja z takim artystą jak TY, jest niekłamaną przyjemnością i fantastycznym wyzwaniem intelektualnym.

Brr... ale jednak odpowiem jak komuś na poziomie:
Muflon, jesteś jak muj Pan od matematyki w szkole średniej. Muwił do nas pszez bite 45 minut szczystą świadomością że nic z tego do nas nie trafi. Podziwiam, mi sie już coraz mniej hce. :wink:

o co tyle krzyku? nic zlego w tych fotach nie ma..
Krzyk? Nie Czacha, to nie krzyk. Każdy z nas po prostu przedstawił tu swoją opinię na temat prac Przemka. Dla mnie jest jasne, że nie ma rzeczy dobrych dla wszystkich - każdy rodzaj twórczości ma swoje audytorium, raz szersze, raz węższe - ale nigdy nie ma 100% głosów "za". Moja opinia parę postów powyżej, była wyrazem tego, iż ja nie należę do zwolenników tego typu sztuki, dlatego nie chcę oceniać ich wartości artystycznej (obawiam się, że moje nastawienie emocjonalne mogłoby wpływać na wartość oceny).
Jeśli chodzi o cenzurę, to mam nadzieję, że nie stawiasz znaku równości z przedstawieniem przedwyborczym jakiegoś posła LPR-u, z wolnością formułowania myśli i opinii na tym forum. Nasze opinie i komentarze na temat jego prac w żaden sposób nie naruszyły dóbr Przemka, ani nie były sarkastyczne, czy obraźliwe.

Arkan