sorki... ale to totalna glupota![]()
sorki... ale to totalna glupota![]()
Loading sig, please wait...
|||||||||||||----35%----------------
Canon EOS system
jak to mówią u mnie w pracy - nad kadrowaniem to Ty jeszcze musisz popracowaćZamieszczone przez woyd
![]()
no i nad treścią również bo nudno.![]()
A przecież rząd mówił,że u nas grypy nie będzie! tzn.jak zwykle kłamałfotki chyba są tu właśnie jako ciekawostka.
Natomiast bardzo mnie ciekawi,czy w innych krajach ta grypa jest tak zjadliwa,jak u nas?![]()
EOS 50 I EF 70-200 4L I EF 17-40 4L I
grypa jest byla i bedzie .... juz chyba od parudziesieciu lat odkad zostala zidentyfikowana, za rok juz nikt nie bedzie sie tym przejmowal .... chyba ze dziennikarze
Hmm to moze jakiś zlocik na terenach zjadliwych ? Pofocimy - ja juz zamawiam OP-1 z allegro![]()
Canon G10, WP-DC28, :grin: 5d mkIII:grin: 5d mkI 17-40L 24LII 35L 85LII 580II
ja mam nawet w domu kilka kompletów z zeszłorocznego wypadu na bagnaZamieszczone przez ripek
![]()
M50 | EF-M 22 | EF-M 15-45 | Canon Mount adapter EF-EOS M
20D | EF-S 18-55 | T 28-75/2.8 | EF 50/1.8 | EF-S 60/2.8 macro | EF 70-200/4L
580EXII
055XPROB | 488rc2
h5n1 czyli mamy odmiane groźną dla człowieka
woyd zamieścił te fotki w ramach ciekawostki, bo właśnie jechał do Kostrzyna po dziewczynę stamtąd, a sam mieszka 17 km dalej.
Co do wszelkich uwag - człowiek uczy się całe życie, więc i z nich będę starał się wyciągnąć wnioski. Jestem amatorem, więc korona mi z głowy nie spadnie, gdy komuś się moje zdjęcia nie spodobają. Inna sprawa, że pogoda była kijowa. Przykro mi tylko, że niektóre komentarze mają ton zbliżony do treści tabliczki ostrzegającej. Nie wiem, czym komu się tak źle przysłużyłem.
hehe pierwszy raz widzialem te maty dezynfekcyjne. nigdy mnie to nie ciekawilo wiec sie nie dopytywalem co to za ustrojstwo :-)
pozdrawiam
Nikon Lowepro Zeiss Tamron Sigma Sony VAIO Manfrotto i duzo innych dupereliCanon? moze niedlugo!