Strona 6 z 6 PierwszyPierwszy ... 456
Pokaż wyniki od 51 do 57 z 57

Wątek: 7d jakosc wykonania na tle 50d i 5d?

Pełne uzależnienie Awatar Eberloth

Domyślnie Odp: 7d jakosc wykonania na tle 50d i 5d?

Zaje...ste są niektóre wątki na CB
    Sprzęt - dekielek z przyległościami.
    Fumare humanum est!

Pełne uzależnienie Awatar Leon007
    Miasto
    wieś, nie miasto

Takie z odległej galaktyki.
    Mod mówi, że w "początkujących" tak można.

Bywalec
    Miasto
    Kraków

Cytat Zamieszczone przez Roy P Zobacz posta
    Pan.kolega robi sobie jaja bo napisał, że kaski rowerowe są też z metalu a Ty się dałeś nabrać
    Oj tam, oj tam

Jakbym się dał nabrać panu koledze, to bym nie napisał że

O Darcie Vaderze się nie wypowiem, nie moja epoka dziejów wojskowości

Helmet plastic is fantastic.

Nie marudzić mi tu o złomie, a kto chce magnezu, niech kupi sobie tabliczkę czekolady

Pełne uzależnienie Awatar RobertON
    Miasto
    Gorzów Wlkp.

Cytat Zamieszczone przez Eberloth Zobacz posta
    Zaje...ste są niektóre wątki na CB
    Faktycznie - to jeden z bardziej zabawnych wątków jakie czytałem - od aparatu do hełmów
    Ostatnio edytowane przez RobertON ; 12-12-2013 o 22:24

Uzależniony Awatar Biperek
    Miasto
    Augustów

Jakoś dawno nie zaglądałem. Chyba zacznę na moje graty patrzyć z obrzydzeniem i nie wiem, czy jeszcze się przełamię żeby kiedykolwiek wziąć je do ręki. Mój staruszek 400D, kupiony w czasach wejścia na rynek, przeżył już takie rzeczy, że powinien w proch się rozsypać. Jakoś nie mam sumienia wydawać pieniędzy na nowe body jak stare śmiga, a ta cholera ciągle robi zdjęcia i nie przeszkadza mu wilgoć, kurz, mróz, itp. Kilka razy łupnąłem sprzętem i nic. Wymieniam obiektywy w najróżniejszych warunkach, odkładam na ziemię w różne miejsca i przy różnych warunkach atmosferycznych. Rozumiem dywagacje o ergonomii i wyważeniu, ale wytrzymałość obudowy? Ostatnio na obudowie mojej badziewiastej lampy błyskowej Sigmy, którą zmoczył deszcz zrobiły się jakieś plamki, których nie mogę usunąć Czy da się jej jeszcze używać ?!
    Pozdrawiam
    Marek/Biperek

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Cytat Zamieszczone przez RobertON Zobacz posta
    .....od aparatu do hełmów
    No bo to się łączy . Szczególnie jeśli traktować aparat jak sprzęt wojenny .
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Bywalec Awatar McMelassa
    Miasto
    Chodzież

Cytat Zamieszczone przez Biperek Zobacz posta
    Jakoś dawno nie zaglądałem. Chyba zacznę na moje graty patrzyć z obrzydzeniem i nie wiem, czy jeszcze się przełamię żeby kiedykolwiek wziąć je do ręki. Mój staruszek 400D, kupiony w czasach wejścia na rynek, przeżył już takie rzeczy, że powinien w proch się rozsypać. Jakoś nie mam sumienia wydawać pieniędzy na nowe body jak stare śmiga, a ta cholera ciągle robi zdjęcia i nie przeszkadza mu wilgoć, kurz, mróz, itp. Kilka razy łupnąłem sprzętem i nic. Wymieniam obiektywy w najróżniejszych warunkach, odkładam na ziemię w różne miejsca i przy różnych warunkach atmosferycznych. Rozumiem dywagacje o ergonomii i wyważeniu, ale wytrzymałość obudowy? Ostatnio na obudowie mojej badziewiastej lampy błyskowej Sigmy, którą zmoczył deszcz zrobiły się jakieś plamki, których nie mogę usunąć Czy da się jej jeszcze używać ?!
    Niestety nie da się tym sprzętem nic zrobić - utylizacja i wymiana na inny hełm... szlag... aparat, miałem na myśli. Ten wątek za bardzo miesza mi w głowie
    Rozwijam się... jeszcze tylko nie wiem w co.

Strona 6 z 6 PierwszyPierwszy ... 456

Uprawnienia umieszczania postów