Cytat Zamieszczone przez Eberloth Zobacz posta
Pewnie już było gdzieś w wątku ale na szybko tych pięćdziesięciu paru stron nie przejrzę. W stopce widzę tylko dwa szkła, drugie do sportu jak najbardziej A co z Tamronem? Jak się sprawdza w takich sytuacjach? Ostatnie pytanie o AF w tym szkle w dynamicznych ujęciach... szczególnie w połączeniu z 6D.
Cały boks zrobiłem tym szkłem. Nigdy w życiu nie nakręciłem się tyle pierścieniem ogniskowej między 35, a 70mm.
Wiele kadrów z PP na torze również nim ogarnąłem. Pionowe w koszykówce ostatnio to też T 24-70/2,8. Jest trochę fotek na blogu.
Specjalnie na niego nie narzekam. Na początku myślałem, że to przejściowy stan przed kupnem Canona 24-70/2,8 L II USM. Spokojnie daje radę w sporcie. Większym ograniczeniem jest pucha z wolną serią i 10+1AF.
Wcześniej testowałem go w sklepie pod Canona 7D, ale tu niestety poległ w porównaniu z Canonem 24-70/2,8 L USM (wer.1). Odpuściłem i miałem już nie wracać do tematu. Po rozmowie z kilkoma użytkownikami T +C6D dałem mu za pół roku drugą szansę i jest OK. Z niektórymi szkłami już tak jest, że dostają kopa na FF.