Pokaż wyniki od 1 do 10 z 49

Wątek: Kabel HDMI za 2000 papierów :).

Mieszany widok

Uzależniony Awatar centur
    Miasto
    Pomorze

Domyślnie Odp: Kabel HDMI za 2000 papierów :).

Cytat Zamieszczone przez marfot Zobacz posta
    Napęd głośników to co innego. Tu szaleją prądy i wszystko się liczy
    HDMI to marny standard transmisji i pakowanie kasy w tego kartofla nic nie pomoże.
    co by nie było, jednak uważam że kupowanie kabli za równowartość nowej limuzyny klasy wyższej to chyba jednak lekka przesada...
    http://www.obiektywni.pl/autorzy/aut...68-0-0-0-0.php
    http://www.canon-board.info/galerie-...karaiby-84676/
    Sprzęt: C650D+BG-E8, T17-50/2.8, C550EX dawniej: C20D, C300D, G3, S70-200/2.8, C50/1.4, T17-35/2.8-4.0, T90/2.8 macro...

Cytat Zamieszczone przez centur Zobacz posta
    co by nie było, jednak uważam że kupowanie kabli za równowartość nowej limuzyny klasy wyższej to chyba jednak lekka przesada...
    Jestem pełen podziwu dla gości, którzy to sprzedają ludziom - mistrzostwo świata.

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Cytat Zamieszczone przez Roy P Zobacz posta
    Jestem pełen podziwu dla gości, którzy to sprzedają ludziom - mistrzostwo świata.
    Ja to jestem raczej pełen podziwu dla tych co kupują.
    Przy czym wcale nie uważam że kable są bez znaczenia (żeby była jasność) tylko we wszystkim należy zachować umiar i zdrowy rozsądek.
    Zresztą na niskich poziomach cenowych też jest to konieczne, bo znam przypadki kiedy ktoś kupował interkonekt za cenę CD.
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Bywalec
    Miasto
    Gliwice

Cytat Zamieszczone przez Kolekcjoner Zobacz posta
    Ja to jestem raczej pełen podziwu dla tych co kupują.
    Przy czym wcale nie uważam że kable są bez znaczenia (żeby była jasność) tylko we wszystkim należy zachować umiar i zdrowy rozsądek.
    Zresztą na niskich poziomach cenowych też jest to konieczne, bo znam przypadki kiedy ktoś kupował interkonekt za cenę CD.
    Jakiś rok temu kupowałem kolumny głośnikowe, do muzyki, stereo. Przy okazji facet w sklepie przekonał mnie do odtwarzacza CD za 1k PLN (to był najtańszy z tych nienajgorszych), bo odsłuchiwanie muzyki z zestawu kina domowego, CD z DVD, daje gorszą jakość, to był najsłabszy element zestawu. Do tego szarpnąłem się na 60 cm interkonekt za ok. 300 PLN. I w sumie to wszystko gra nieporównywalnie lepiej, niż wcześniej, via kino domowe i "zwykłe" kable. A za te 300 PLN to też teoretycznie spokojnie można kupić CD, ba nawet całą wieżyczkę z CD! Uważam jednak, że przy kolumnach za 2k PLN (para), odtwarzaczu CD za 1k PLN - koszt kabelka nie przekraczał granic rozsądku.

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów