Pokaż wyniki od 1 do 10 z 49

Wątek: Kabel HDMI za 2000 papierów :).

Mieszany widok

Pełne uzależnienie Awatar BeatX
    Miasto
    Szczecin

Domyślnie Odp: Kabel HDMI za 2000 papierów :).

Cytat Zamieszczone przez Nabla Zobacz posta
    Jakiej różnicy spodziewasz się w kablu do transmisji cyfrowej? Zera będą bardziej okrągłe, a jedynki bardziej smukłe?
    przebiegi amplitudy sygnalu elektrycznego bardziej rowne, co ladnie wyglada na oscylatorze (analogicznie do foto, to cos jak ogladanie zdjecia w powiekszeniu 400%)

--- Kolejny post ---

mam dobry news dla slyszacych kabelki:
    http://xyzpawel.blogspot.com/2012/08/milion-dolarow-dla-kazdego-audiofila.html
    to zadna sciema.
    jedziesz, sluchasz, i zgarniasz milion baksow.
    nie rozumiem, czemu ludzie z delfinim sluchem jeszcze nie pojechali odebrac nagrode, tylko probuja nawrocic swiat na forach audio (i nie tylko), z nowinami kalibru Mikolaja Kopernika (ziemia jest okragla; zera i jedynki brzmia analogowo)
    Fuji X-H2 | Viltrox 13/1.4 | Fujinon 16/1.4 R WR| Fujinon 23/1.4 R LM WR| Fujinon XF 35/1.4 R | Viltrox 75/1.2 PRO
    Moje zdjęcia: https://flickr.com/photos/maciej_k/

Pełne uzależnienie Awatar BeatX
    Miasto
    Szczecin

ta.. ABX sa dla fanatykow high-end'u tym samym, co argumenty naukowe dla fanatykow religijnych.
    z fanatykami obojetnie jakimi sie nie dyskutuje, na nich sie patrzy z politowaniem, i macha reka na to co mowia.
    Fuji X-H2 | Viltrox 13/1.4 | Fujinon 16/1.4 R WR| Fujinon 23/1.4 R LM WR| Fujinon XF 35/1.4 R | Viltrox 75/1.2 PRO
    Moje zdjęcia: https://flickr.com/photos/maciej_k/

Coś już napisał
    Miasto
    Włodawa

Cytat Zamieszczone przez BeatX Zobacz posta
    --- Kolejny post ---

mam dobry news dla slyszacych kabelki:
    XYZPawel: Milion dolarów dla każdego audiofila
    to zadna sciema.
    jedziesz, sluchasz, i zgarniasz milion baksow.
    nie rozumiem, czemu ludzie z delfinim sluchem jeszcze nie pojechali odebrac nagrode, tylko probuja nawrocic swiat na forach audio (i nie tylko), z nowinami kalibru Mikolaja Kopernika (ziemia jest okragla; zera i jedynki brzmia analogowo)
    Jeśli ten test polega na dość szybkim przełączaniu kabla A na kabel B, to nie ma szans na odróżnienie. Ale jakby to była godzina na każdy znich, to zapewne da się je odróżnić. Ponadto dyskusja dotyczy dokonania testów przez uznanych redaktorów, którzy zwyczajnie boją się stracić autorytet i pracę. Nie sądzę, że pierwszy lepszy audiofil z ulicy ma szansę na nagrodę. To jest wyzwanie dla autorytetów z branży audio, żeby ich zdetronizować i ośmieszyć...

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów