Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 14 z 14

Wątek: Problem z ostrością

Coś już napisał
    Miasto
    Tomaszów Mazowiecki

Domyślnie Odp: Problem z ostrością

Obawiam się że będę musiał wysłać na serwis body i szkiełka...zna ktoś serwis w Poznaniu? A jeżeli chodzi o 400d-dużo zyskam wymieniając na 40d? Zrobię też test na bf-ff. Czytałem tu trochę o szkłach sigmy a raczej o problemach z nimi. Chyba dałem ciała...

Uzależniony Awatar FOTO-PAN
    Miasto
    Chrząszczyżewoszyce powiat Łękołody

miałem 3 sigmy 17-50mm f2,8 nowy popsuł się na szczęście na gwarancji af sprzedałem i kupiłem 17-40mm f4, 50-150mm f2,8 miał nie do ogarnięcia front focus na 50mm inny niż na 150mm żadna mikro-regulacja nie pomagała na 50d zamieniłam na 70-200 f4 is, 50mm makro po jakim czasie coś w środku zaczęło latać i trzeć teraz mam 50mm f1,8 mark1 canona i skończyły się problemy z obiektywami
    Ostatnio edytowane przez FOTO-PAN ; 04-12-2013 o 23:09

Coś już napisał
    Miasto
    Tomaszów Mazowiecki

Chyba pomogłeś mi podjąć decyzję kolego...zorientuję się w kosztach naprawy i sprzedam.

--- Kolejny post ---

Mark1 to raczej drogi sprzęt...i na pewno dobry. Jeżeli jednak będę szukał korpusu to czegoś tańszego nie znaczy gorszego

Coś już napisał
    Miasto
    Tomaszów Mazowiecki

Jest BF,dwie podziałki za kreską środkową ostrość idealna. Na pozostałych szkiełkach prawie w punkt,mały odchył w stronę BF.Tablicy się przestraszył,czy jak?...

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów