Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 15 z 15

Wątek: GoPro Hero 3 Black do slow motion?

Coś już napisał

Domyślnie Odp: GoPro Hero 3 Black do slow motion?

Cytat Zamieszczone przez Mike7 Zobacz posta
    Bez oprogramowania typu Adobe After Effect i odpowiednich wtyczek to filmy slow motion można ... Bez kończenia Jednak GoPro to bardzo dobra kamerka, jednak do nagrywania przez zawodników ekstremalnych sportów, ciężko by było im na kask zamontować np 7D
    Mam oprogramowanie, inne niż AE, ale czyni cuda. Musi być jednak odpowiednia ilosc fps. Teraz tylko wybieram model kamerki, bo lustrzanka raczej nie wchodzi w grę...

Dopiero zaczyna

Szukaj pod hasłem kamera poklatkowa
    Ja właśnie ogladam obecnie sobie możliwości tych kamerek, bo dziwnie zapałałem chęcią sfilmowania kilka razy do roku czegoś pod wodą/w błocie itp.
    Zamiast GoPro rozważyłbym Ghost Drift HD, niemniej wg mnie jakość materiału z obu jest dyskusyjna w porównaniu z materiałem z lustrzanek. Ich zaleta to wytrzymałość na ekstremalne warunki oraz rozmiar.

Coś już napisał

Cytat Zamieszczone przez Kabal_Wroc Zobacz posta
    Szukaj pod hasłem kamera poklatkowa
    Ja właśnie ogladam obecnie sobie możliwości tych kamerek, bo dziwnie zapałałem chęcią sfilmowania kilka razy do roku czegoś pod wodą/w błocie itp.
    Zamiast GoPro rozważyłbym Ghost Drift HD, niemniej wg mnie jakość materiału z obu jest dyskusyjna w porównaniu z materiałem z lustrzanek. Ich zaleta to wytrzymałość na ekstremalne warunki oraz rozmiar.
    A co byś polecił do slow motion w Full HD?

Początki nałogu
    Miasto
    Kielce/fr

kamila24 Pod woda uzywam gopro black 3+, do tego sie nadaje super ale jesli nie potrzeba ci do tego typu warunkow to raczej bym nie polecal?

Dopiero zaczyna

Cytat Zamieszczone przez kamila24 Zobacz posta
    A co byś polecił do slow motion w Full HD?
    Z tej półki to albo Hero 3 Black albo Ghost-S oba robią 60 FPS przy 1080p. Reszta to kwestia funkcjonalności pod siebie, sposobu montażu, potrzeb baterii (podobno ghost wypada dużo lepiej) itd. Generalnie nie znam się na filmowaniu, to taka ocena amatora.

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów