Pokaż wyniki od 1 do 10 z 12

Wątek: Wydłużenie gwarancji na obiektywy z serii Sigma Global Vision!

Mieszany widok

Domyślnie Odp: Wydłużenie gwarancji na obiektywy z serii Sigma Global Vision!

Cytat Zamieszczone przez cobalt Zobacz posta
    Tamron daje natomiast 5 lat (po zarejestrowaniu przez WWW w ciągu 3 miesięcy od zakupu), ale tylko z konkretnym korpusem.
    Nie 3 a 2 miesięcy od zakupu, i z konkretnym korpusem chodzi tylko o bezpłatną kalibrację bf/ff w dodatkowym okresie 3 lat.

Domyślnie Odp: Wydłużenie gwarancji na obiektywy z serii Sigma Global Vision!

Cytat Zamieszczone przez Demonos Zobacz posta
    Jak dopłacisz. Zawsze to masz zazwyczaj 2 + 1 rok gwarancji za dopłątą 199 PLN.
    Pytałem w sklepie Sigma Pro Centrum jak jest w przypadku obiektywu Sigma 70-200 F2.8 APO EX DG OS HSM i usłyszałem 3 lata gwarancji.

Obiektywy profesjonalnej serii EX, kupione w oficjalnej sieci dystrybucji, objęte są standardowo 3-letnią gwarancją z opcją odpłatnego wydłużenia o kolejne 2 lata. Łączny okres opieki gwarancyjnej na obiektywy profesjonalnej serii EX wynieść może łącznie 5 lat.

--- Kolejny post ---

Cytat Zamieszczone przez darkon Zobacz posta
    Nie 3 a 2 miesięcy od zakupu, i z konkretnym korpusem chodzi tylko o bezpłatną kalibrację bf/ff w dodatkowym okresie 3 lat.
    Rejestrowałem Tamrona po 5 miesiącach i nie miałem żadnych problemów.

Uprawnienia umieszczania postów