Obecnie zaczynają pojawiać się używki z przebiegiem 5-10k w cenie ok 8.000zł i to jest jakaś alternatywa. Na spadki cen w sklepach póki co bym nie liczył.
Obecnie zaczynają pojawiać się używki z przebiegiem 5-10k w cenie ok 8.000zł i to jest jakaś alternatywa. Na spadki cen w sklepach póki co bym nie liczył.
Canon 6D i 5D2 + Canon 24-70L/4,0 + Canon 16-35L/4,0 + Canon 17-40L/4,0 + Canon 70-200L/4,0 + Canon 40/2,8 + szkła M42 i lampa EXII
tak jako ciekawostka nawet jako "zimny trup" sporo wart Lustrzanka Canon EOS 5D Mark III 3 Body (3742486647) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Szkoda tylko, że jest około 2 tyś. różnicy w stosunku do D800... Wychodzi na to, że mk3 tak się dobrze sprzedaje (konieczna wymiana mk2 na 3=af :-) )
Jak widać na takie utopione wynalazki nie brakuje chętnych , którzy chcą utopić pieniądze![]()
Canon 6D i 5D2 + Canon 24-70L/4,0 + Canon 16-35L/4,0 + Canon 17-40L/4,0 + Canon 70-200L/4,0 + Canon 40/2,8 + szkła M42 i lampa EXII
Wiesz nigdy nic nie wiadomo, może wystarczy wymienić płytę główną i będzie działał. Oczywiście istnieje też ryzyko że trzeba będzie wymienić wszystko.
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
jak słodką woda to może bo jak słoną to chyba wszystko out
niemniej podziwiam ludzi którzy dają 3 k za złom
niedawno znajomy utopił marka II i serwis za naprawę zażyczył sobie 3 tyś a okazało się że wystarczyło wymienić bateryjkę...
Ludzie listy noszą...
No cóż jest ryzyko jest zabawa.
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner