Pokaż wyniki od 21 do 30 z 34

Wątek: Nikon ma kłopoty

Widok wątkowy

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie Odp: Nikon ma kłopoty

Cytat Zamieszczone przez cobalt Zobacz posta
    Fakt Sony robi duże postępy w optyce i sporo ludzi kupujących pierwsze lustro wybiera Sony.
    Nie mówię już o Nex-ach, które też są popularne. Foto-fundamentaliści podchodzą do Sony z rezerwą, ale widzę po rankingach, że Sony systematycznie zdobywa rynek.
    Nie znam aktualnych rankingów ale znam kilka osób które bardzo żałują decyzji o wejściu w ten system. Nie znam nikogo takiego z Nikona.

BTW: Możesz podać jakieś źródło informacji o tym zdobywaniu rynku przez Sony?

Cytat Zamieszczone przez cobalt Zobacz posta
    Canon schodzi z ceny wtedy, gdy dany model ma groźnego następcę. Przykłąd 60D. Kilka miesięcy temu około 2999zł. Tera jakieś 2 600. Bo na rynek wszedł 70D. Tylko w ten sposób nikt nie kupi 700D.
    Niekoniecznie. Ciągle są jakieś obniżki, cashbacki czy nawet jadą z ceną na maksa jak się okazuje że coś zalega w magazynach (M).
    Ostatnio edytowane przez Kolekcjoner ; 30-11-2013 o 19:52
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów