Robercie, odnośnie wrzutu do mojej galerii - w porządku, nie ma problemu. Cenię sobie Twoje wskazówki i uwagi, są zawsze mile widziane

Intencja tego zdjęcia była taka, że zaglądamy do pomieszczenia, a nie jesteśmy w jego wnętrzu, co sugeruje Twój kadr. Wiem, byłoby fajniejsze bez tych obleśnych folii, ale nie chciałem ich usuwać, w końcu mają chronić ten portal. Nie lubię demolować będąc w fortach, nawet jak to są jakieś stare pseudozabezpieczenia, poza tym weszliśmy tam z kolegą korzystając z chwilowego braku kłódki (no, na swoje usprawiedliwienie mam, że spowodowałem zawiśnięcie nowej dzwoniąc gdzie trzeba). Może spróbuj obrobić tak, jak zrobiłeś, bez kadrowania?

Zabawy z latarką - muszę chyba kupić mocniejszą. Ta plama światła na tych postaciach, to właśnie z latarki. Sugerujesz by "dołożyć światła"? Ale prędko tam nie wejdę, kłódka wisi. Chyba, że znów ktoś ją zerwie.... Chciałbym się tam wybrać, ale najpierw muszę sobie sprawić jakąś rybkę. Ciekawi mnie, jak by wyglądały zdjęcia Benka z fisza, a osobliwie ten dziedziniec.