Pokaż wyniki od 1 do 4 z 4

Wątek: Wacom Intuos

Mieszany widok

Bywalec Awatar Max13
    Miasto
    Hither and Thither

Domyślnie Wacom Intuos

Własnie zakonczył żywot mój Wacom Intuos 3 - teraz przymiarka do 5tki - czy ktos uzywa? Chetnie przeczytam opinie i wrażenia z uzywania "piątki'

Zasłużeni Awatar czornyj
    Miasto
    Kraków

Domyślnie Odp: Wacom Intuos

Kilka miesięcy temu przesiadłem się z 3-ki na 5S Touch Wi-Fi - niebo a ziemia!!! Piórko jest o niebo wygodniejsze, czulsze, wrażeniowo bardziej naturalne. Do tego trzymając piórko mogę palcami używać tabletu jako touchpada z obsługą multigestów, do których przywykłem używając Macbooków. Używam Wacomów od modelu ArtPad II (1995?) i za każdym razem jak pojawia się nowy Intuś jestem w szoku że jeszcze da się toto poprawić Gorąco polecam!
    Ostatnio edytowane przez czornyj ; 26-11-2013 o 10:42

Bywalec Awatar fhumargo
    Miasto
    Łódź

Cytat Zamieszczone przez czornyj Zobacz posta
    Kilka miesięcy temu przesiadłem się z 3-ki na 5S Touch Wi-Fi - niebo a ziemia!!! Piórko jest o niebo wygodniejsze, czulsze, wrażeniowo bardziej naturalne. Do tego trzymając piórko mogę palcami używać tabletu jako touchpada z obsługą multigestów, do których przywykłem używając Macbooków. Używam Wacomów od modelu ArtPad II (1995?) i za każdym razem jak pojawia się nowy Intuś jestem w szoku że jeszcze da się toto poprawić Gorąco polecam!
    potwierdzam w całej rozciągłości
    5S Touch z funcją WIFI super
    7D,EX600,70-200/2,8IS,17-55/2,8,10-22/3,5-4,5

Bywalec Awatar Max13
    Miasto
    Hither and Thither

Dzieki za opinie - własnie funkcja wireless bardzo by mi odpowiadała. Ale rozważam tez Cintiq 13 - czy może ktoś uzywa? Wydaje mi sie, ze kabel jest dosyc niewygodnie ulokowany.....

Uprawnienia umieszczania postów