Strona 7 z 7 PierwszyPierwszy ... 567
Pokaż wyniki od 61 do 63 z 63

Wątek: Sigma 30/1.4 DC HSM - fotki

Początki nałogu Awatar moregun

Domyślnie

właśnie stoje przed kupnem sigmy 30 - nie mam dostepu do sklpó foto (chyba ze fotojocker w białymstoku) wiec jak kupie prze neta i bedzie żle ostrzył to jak wyslę go do serwisu sigmy z aparatem to skalibruja mi na gwaracji gratis czy jakos to inaczej wygląda?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez moregun Zobacz posta
    właśnie stoje przed kupnem sigmy 30 - nie mam dostepu do sklpó foto (chyba ze fotojocker w białymstoku) wiec jak kupie prze neta i bedzie żle ostrzył to jak wyslę go do serwisu sigmy z aparatem to skalibruja mi na gwaracji gratis czy jakos to inaczej wygląda?
    Tak skalibrują Ci, czas oczekiwania 2-7 dni, koszt żaden, wysyłka na ich koszt.

Uzależniony Awatar Richie
    Miasto
    Nowy Tomyśl

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez moregun Zobacz posta
    Skalibrują na gwarancji bez kłopotów.Wysyłasz puszkę ze szkłem i wraca ustawione pod AF w Twoim body.Inna jest kwestia czy trafisz na ostry egzemplarz bo tych wad chyba nie będą w stanie skorygować. Ja miałem kosę od 1,4 ale nie wiem jak z powtarzalnością optyczną owej Sigmy.
    Richie
    FF + stałki + błyskotka

MOJE PLFOTOMOJE FOTOMOTYWY

Strona 7 z 7 PierwszyPierwszy ... 567

Uprawnienia umieszczania postów