Dlaczego nie? Bywało...
Mówi się dziękuję. :-)
Dokładnie. Poleganie wyłącznie na błyskowym systemie Canona to nie najlepszy pomysł.
Pozdro.,
M.
Wysłano z Samsung Galaxy S5 LTE i9605 za pomocą Tapatalk 2 (now for free)
Dlaczego nie? Bywało...
Mówi się dziękuję. :-)
Dokładnie. Poleganie wyłącznie na błyskowym systemie Canona to nie najlepszy pomysł.
Pozdro.,
M.
Wysłano z Samsung Galaxy S5 LTE i9605 za pomocą Tapatalk 2 (now for free)
pozdro.,
m.
Efektami pochwalę sie na pewno, oby było tylko czym
--- Kolejny post ---
Dziękuję
Aha a co do rozbierania się modelek "koleżanek " to oczywiście żarty byłyNie czuję sie jeszcze na siłach że by robić akty . Mooooże kiedyś jak podszkolę się nabiorę wprawy w prostszych sprawach. I pewnie warto będzie spróbować w ciepłe miesiące mniejszy stres dla modelek i dla mnie tez a co za tym idzie lepsze efekty
Dobra jeden problem rozwiązany.. jak macie jeszcze jakieś rady to proszę bardzo .. chętnie poczytam i spróbuje się zastosować jutro
![]()
6D, C16-35L II, C50 1.8II, C85 1.8, S70-300 APO DG MACRO, 600D+kit, 2X YN568EXII, 3X YN622C, jupiter 21m (200mm f4), helios 44m-5(58mm f2)
a teraz opowiadaj jak wyszla sesjaciekawy jestem rezultatow
![]()
Dom był inny niż myślałem, było bardo ciasno. jest kilka fotek już przebrałem wszystko. No ale jest niespodzianka pojechaliśmy w pleneri tam więcej dało sie ustrzelic . Dziś już jedno fotkę pierwszą z brzegu wrzuciłem jak by ktoś chciał obejrzeć modelkę
Nie mam czasu na więcej za chwile robimy mała imprezę więc reszta zdjęć będzie za pewne pod koniec tygodnia jak uporam się z obróbką. Sumując ten dom to mały nie wypał ale kilka fotek jest. Za to plener udał się bardziej tylko teraz muszę przyłożyć się że by to wyglądało jak sobie wyobraziłem .
W sumie dodam też tu
6D, C16-35L II, C50 1.8II, C85 1.8, S70-300 APO DG MACRO, 600D+kit, 2X YN568EXII, 3X YN622C, jupiter 21m (200mm f4), helios 44m-5(58mm f2)
Nie chcę się wtrącać, ale ja bym to (odruchowo) skadrował pionowo, a nie poziomo...
mam i pionowe kardywszystko się jeszcze robi .. męczę się z obróbką biję z myślami jak zrobić że by było dobrze... nie długo coś wrzucę
![]()
nie pasują mi na tym zdjęciu... buty :P jakby była boso to wg mnie lepiej by to pasowało do całości stroju