Pokaż wyniki od 1 do 10 z 30

Wątek: Sakwy do obiektywów

Mieszany widok

Pełne uzależnienie Awatar schabu
    Miasto
    Rzeszów

Domyślnie Odp: Sakwy do obiektywów

ja polecam think tanksa. jeżeli chodzi o strach przed wypadnięciem sprzętu, to przy lens changer'ach(mam elementy jeszcze ze starego zestawu, ponieważ swoje, łącznie z plecakiem, kupiłem 5 lat temu), można szybko ściągnąć sznurkiem "przysłonę" sakwy i ją zamknąć. działa to identycznie jak w workach na magnezję. i tak jak pisałem - mam je 5 lat, dalej się trzymają bardzo dobrze.
    Na której strefie chcesz dostać porannego tosta?

fotografia biznesowa

Pełne uzależnienie Awatar xxkomarxx
    Miasto
    Rzeszów, Tarnobrzeg, Sandomierz

Mam, uzywam i moge polecic reporterstrapa.

Cytat Zamieszczone przez schabu Zobacz posta
    ja polecam think tanksa. jeżeli chodzi o strach przed wypadnięciem sprzętu, to przy lens changer'ach(mam elementy jeszcze ze starego zestawu, ponieważ swoje, łącznie z plecakiem, kupiłem 5 lat temu), można szybko ściągnąć sznurkiem "przysłonę" sakwy i ją zamknąć. działa to identycznie jak w workach na magnezję. i tak jak pisałem - mam je 5 lat, dalej się trzymają bardzo dobrze.
    No właśnie ThinkTank. Dobre sakwy, tylko dość drogie. Kolega namawiał mnie na zestaw 3 sakw miękkich z klapką na górze. Super sprawa, bo nie zajmują dużo miejsca gdy są puste. Nie są to typowe okrągłe sakwy tylko raczej miękkie "worki".
    Nie kupiłem i żałuję, bo bałem się co będzie się działo w deszczu, a i tak używam swoich tanich Camrocków tylko na hali . Do szybkiej zmiany obiektywów jednak te miękkie ThinkTanki są o klasę lepsze.
    C eos 6D | T 24-70/2,8 VC USD; C 70-200/2,8 L USM; C TCx1,4II | YN-568EX
    www.cobalt.fr.pl

Uprawnienia umieszczania postów