bo one jeszcze z tym bedą wychodziły !Zamieszczone przez Tomasz Golinski
a poza tym to ciiiiiii
![]()
bo one jeszcze z tym bedą wychodziły !Zamieszczone przez Tomasz Golinski
a poza tym to ciiiiiii
![]()
bachoo: to jeszcze pokaż zdjęcie od tyłu, chcę zobaczyć ten piękny 2,5" LCD![]()
a prosze..
IS nie jest tak niezbędny żeby z lustra na kompakt leźć. Można też przecież stwierdzić, że tania puszka to nie je to i zbierać na droższą. Uważam, że takie gadanie to gdybanie (włącznie z moim). Niech się marketingowcy pocą jak segmentować rynek. Chodzi mi jedynie o to, że nie po to raczej się wypuszcza tanią skrzynkę żeby dorabiać na Lkach. Są obiektywy "dedykowane" do tych puszek. Fajnie by było mieć IS w body (nie wiem czy są jakieś różnice jakościowe w stosunku do wersji obiektywowej?) ale system jest taki i pewnie długo taki zostanie.Zamieszczone przez MMM
Bachoo - dorośnij, chociaż do zerówkiMamy tu Bonka, więc trzeba się napocić żeby nas zachwycić
![]()
Ostatnio edytowane przez Raff ; 03-04-2006 o 15:14
Bachoo - dorośnij, chociaż do zerówki[/QUOTE]
wszystko w swoim czasie
Nie no historie 3d znam wiec ja nie w tej kategorii :rolleyes:Zamieszczone przez Raff
ISO 12800?
I my się na to nabierzemy;D ;D
Canon EOS 20D/bg-e2/Nikon DK-21M, Tamron 28-75/2.8, Canon EF 50/1.8, Canon EF 70-200/4 L, Canon EF-S 18-55 f/3.5-5.6, Canon Speedlite 430EX, Sandisk Extreme III 2gb and 1gb, Kenko Teleplus 300 Pro DG 1.4x
1.9GB? Nie bądź śmieszny, usuń tą kropkę ;-)
Nie to miałem na myśli. Jak już kupi dSLR to pojawia się szansa że dokupi jakieś dodatkowe obiektywy np. z IS. Jak ma kompakta to żadnego obiektywu nie dokupi (najwyżej soczewkę makro czy jakiś nędzny konwerter za parę PLN) i Canon nie zarobi już nic. Wypuszczając tanie dSLR Canon otworzył rynek obiektywów dla amatorów, którzy nigdyby na niego nie weszli gdyby najtańsze cyfrowe lustro kosztowało ok 4K.Zamieszczone przez Raff
Wypuszczając tani DSLR (300D) Canon cenił go, a raczej był sprzedawany za ponad 6000 tys. Wiadomo, że lustrzankę kupuje się również ze względu na dostęp do wymiennych szkieł. A za czasów SLR rynek dobrych obiektywów był zamknięty dla amatorów? A, że IS nie był standardem to inna rzecz.Zamieszczone przez MMM