Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Wątek: 1d mark III - wadliwa seria AF

Początki nałogu Awatar Da__FreaK
    Miasto
    Szczecin / Cisiec

Domyślnie 1d mark III - wadliwa seria AF

Pytanko z granicy serwisu.
    Czy komuś z Was wymienili może uklad AF z wadliwego seryjnie marka III ? Wiem ze taka akcje za free przeprowadzał cannon. Zastanawiam sie nad wysyłka swojego marka na żytnią do sprawdzenia tego AF...Na pewno mam egzemplarz z wadliwej serii 54....

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie Odp: 1d mark III - wadliwa seria AF

Mojemu znajomemu wymienili w Berlinie. Cała komora lustra z przyległościami - co ciekawe pomijając AF to i AWB zaczął po tym działać normalnie.
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Miasto
    Szczecin / Cisiec

Do Berlina mam 120 km Ale najpierw chce wysłać na żytania z informacja ze to wadliwa seria i chce wymiany która canon zobowiazał się robić za darmo Zebym niemiecki ogarniał to pewnie od razu by do Berlina poleciał

Dopiero zaczyna Awatar krzychul
    Miasto
    Lubliniec

Nie wyolbrzymiałbym tej wady tak bardzo, co prawda mój jest po sprawdzeniu, może i wymianie AF, ale osobiście nie zauważyłem dużej różnicy w działaniu, może faktycznie pod ostre światło i działa lepiej, ale nawet 1dx pod ostre światło potrafi zgłupieć. Zresztą co ja tam się znam, ja tylko pstrykam fotki
    troche tego, troche tamtego.....

Miasto
    Szczecin / Cisiec

Jutro jednak dziad leci na zytnia Po zrobieniu repo z pilki recznej, 3/4 zdjec to jakies dziwne mydlo ;-/.. Wczesniej 1d2 focilem na 1,8 - 2.0 i jak trafilo to bylo elegancko, a tu na 2,5 jakies mydlo..;-/

Miasto
    Szczecin / Cisiec

Jedynka wrocila z żytniej Wadliwy uklad AF wymienili i nie chcieli ano centa A co najwazniejsze, przebieg migawki mnie zaskoczyl bo dalem smieszne pieniadze za puche

Uprawnienia umieszczania postów