Cytat Zamieszczone przez muflon
Prawda. Heh, pamiętam jak na studiach czekałem ponad miesiąć aż sklep mi sprowadzi wymarzonego TEAC-a... a teraz? "Daj pan czarnego Liteona. Nie ma czarnego? Jest Samsung? A czarny? OK, to może być Samsung!" - to nie jest żart, tak kupowałem ostatnio nagrywarkę do peceta (żeby nie wyróżniała się z obudowy).

McKane, testy na cdrinfo (tak, tak, parę lat temu też się w nich zaczytywałem ;-)) mają mniej więcej podobną wartość jak nasze karty testowe i focenie linijki pod kątem Owszem, coś tam pokazują, ale religijne kierowanie się nimi przy zakupach.... no chyba że ktoś planuje jakieś użytkowanie heavy-duty - ale wtedy to w grę wchodzi raczej inny zakres cenowy niż to, co testuje cdrinfo ;-)
U mnie ostatnio podobnie - zwisa mi co tam kupuje bo za malo nagrywam zeby sie tym przejmowac na dluzsza skale (ale tez przechodzilem etap Teaca )

Generalnie jednak lubie sobie pomagac tego typu testami. Kilka razy widzialem padaki ktorych korekcja bledow byla na zenujacym poziomie co zreszta potem potwierdzaly testy na cdrinfo. Ostatnio nagrywalem tez sporo plyt na ktorych dane musialy byc wypalone idealnie stad tez wlasnoreczna ingerencja w biosy.