Ale macie problemy... Można wyciąć umiejętnie, by nie uszkodzić pudełka![]()
Ale macie problemy... Można wyciąć umiejętnie, by nie uszkodzić pudełka![]()
O obiektywach wiem prawie wszystko
No i po cashbacku. Ciekawe jaką promocją uraczy nas Canon następnym razem.![]()
ok, a rozliczacie się w "pit-cie"? Ja będę miał 2 zwroty. Dostałem z Canon'a info że wysyłąją do mnie pit'a.
Wysłałem listem poleconym wyciętą z pudełka całą białą naklejkę z kodami i SN, podpisaną imieniem i nazwiskiem z tyłu na tekturze, wydrukowany formularz, wydrukowane dane osobowe. W odpowiedzi otrzymałem takiego e-maila:
No, pogratulować. Drugiego pudełka nie mam.Szanowni Państwo,
Dziękujemy za przesłanie wniosku w ramach Canon CashBack. Niestety nie możemy zatwierdzić złożonego wniosku, ponieważ nie mamy ważnego kodu kreskowego wyciętego z opakowania produktu, który Państwo zakupili. Prosimy o przesłanie ważnego kodu kreskowego na poniższy adres, który został wycięty z opakowania Państwa produktu wraz z imieniem i nazwiskiem oraz adresem e-mail, które ułatwią identyfikację. Proszę mieć na uwadze, że informacje te musimy otrzymać przed końcem terminu przyjmowania zgłoszeń, który upływa 15.02.2014 roku (liczy się data stempla pocztowego).
Witam,
Ja również wysłałem naklejki (dokładnie 2) wycięte z pudełka po lampie, wraz z formularzem i otrzymałem taką oto wiadomość:
Jedyne czego nie wysłałem to luźna kartka na której znajduje się numer produktu wraz z kodem kreskowym. Ale jako, że nie jest to żadna naklejka to nie wysyłałem. Myślicie, że może chodzić o tą kartkę.Kod html:Szanowni Państwo Dziękujemy za przesłanie wniosku w ramach Canon CashBack. Niestety nie możemy zatwierdzić złożonego wniosku, ponieważ nie mamy ważnego kodu kreskowego wyciętego z opakowania produktu, który Państwo zakupili. Prosimy o przesłanie ważnego kodu kreskowego na poniższy adres, który został wycięty z opakowania Państwa produktu wraz z imieniem i nazwiskiem oraz adresem e-mail, które ułatwią identyfikację. Proszę mieć na uwadze, że informacje te musimy otrzymać przed końcem terminu przyjmowania zgłoszeń, który upływa 15.02.2014 roku (liczy się data stempla pocztowego).
Ostatnio edytowane przez Gunis ; 06-02-2014 o 00:33
Z regulaminu i wszelkich wskazówek wynika, że chodzi o kody z pudełka.
Miało być tak pięknie, a jest jak zwykle, jak tą kopertę wysyłałem z idiotycznym dopiskiem "promocja cashback" to swoje pomyślałem. w dzisiejszych czasach wycinanki, poczta, dopiski a wydaje się że mamy 21 wiek.
Pamiętam jak rodzina z hameryki w głębokim socjalizmie wysyłała w liście drobne dulary w prezencie to też zwykle je .... trafiał zanim doszły, jak widać na poczcie niewiele się zmieniło.
Też dostałem takiego maila.
A coś mnie korciło żeby wysłać za potwierdzeniem odbioru - głupi byłem.
Ostatnio edytowane przez jaś ; 06-02-2014 o 00:59
Jestem szumofobem
S50/1.4A. Mam ostrego kundla.
Używam Lee: BS, LS, Lee Landscape Polarizer 105mm, .6, .9 soft i hard, holder 2 sloty + pierścień
No nic, PLD miał taką sytuację jak My, ale przyszedł czas na refleksje i przysłali mu maila, że jednak wniosek zatwierdzony. Pozostaje tylko czekać.
Tez dostalem. Ale mam skan kodu i potwierdzenie nadania jakby co...
O obiektywach wiem prawie wszystko
No, również mam skan kodu, dowód nadania (więc będzie potwierdzenie odebrania/zagubienia przesyłki jeśli złożę reklamację na Poczcie), oraz zdjęcie kodów na pudełku przed wycięciem. Jest podany numer telefonu w sprawach cashback na stronie Canon Polska - jutro tam dzwonię, bo wszystko wydaje się niepoważne. I tak bym kupił to szkło, ale skoro już dałem się wciągnąć w zabawę w wysyłanie tekturek (pierwszy raz na 6 nowych L-ek), to od poważnego koncernu oczekuję poważnego podejścia.