"Rób w życiu to co kochasz ! A nie spędzisz w pracy nawet jednego dnia " ### "Body to tylko początek .... Dalej zaczyna się wolność (jak i wydatki ;/)"
Ja wycięłam i wysłałam wszystkie kody z pudełka - z tego względu, że były obok siebieZapomniałam tylko dopisać na kopercie "Cashback".
No cóż, no to nożyk do tapet i jazda, dewastacja pudełka
Mogliby to ucywilizować - foto/skan pudełka w zupełności by wystarczył...
Potwierdzam wystarczyło by zdjęcie tego pudła.A tak zniszczyłem dziś dwa piękne błyszczące pudełkaOby tylko kasa była. Swoją droga to właśnie ciekawe ile tak naprawdę ludzi dostaje te zwroty. Czy te limity regulaminowe canona się wykorzystują, czy zostaje zapas na koniec promocji..
6D, C16-35L II, C50 1.8II, C85 1.8, S70-300 APO DG MACRO, 600D+kit, 2X YN568EXII, 3X YN622C, jupiter 21m (200mm f4), helios 44m-5(58mm f2)
Pociesze was, po wycięciu kodów z pudełka dostałem e-mail'a i co.... wystarczyło zdjęcie z widocznymi numerami![]()
"Rób w życiu to co kochasz ! A nie spędzisz w pracy nawet jednego dnia " ### "Body to tylko początek .... Dalej zaczyna się wolność (jak i wydatki ;/)"
Dobrze, że jeszcze nie pociąłem kartonika, zrobię więc zdjęcie![]()
cytuję fragment wiadomości " Odnośnie kodów jakie mają być wycięte uprzejmie prosimy o przesłanie zdjęcia opakowania."
Rozumiem, że zdjęcie kodów ślemy via emailczy też trzeba wydrukować i wysłać pocztą tradycyjną?
![]()
Rozmawiałem przez telefon z Canon Polska - niestety, trzeba wyciąć wszystkie 3 kody z pudełka i im wysłać, taka jest oficjalna wykładnia regulaminu, pani zaleciła aby sobie zachować kopie tych kodów na wszelki wypadek.