Prawie jak przedstawianie cen towarów bez podatku:
"10. Canon Polska informuje, że wypłacane Premie Pieniężne stanowią dla Uczestników przychód, podlegający opodatkowaniu podatkiem dochodowym. Obowiązek odprowadzenia podatku do właściwego urzędu skarbowego obciąża w całości Uczestnika. W przypadku Uczestników, będących osobami fizycznymi nieprowadzącymi działalności gospodarczej, Organizator wystawia formularz informacji podatkowej PIT-8C, który zostaje wysłany do właściwego Urzędu Skarbowego Uczestnika, najpóźniej do dnia 28 lutego 2015 roku."
to się nazywa głupota. Płacimy vat od tego cashbacku, a potem jeszcze pit-8c. rewelacje canon wymyślił, to nie lepiej udzielić rabatu - same plusy, vat niższy i nie ma pita.
Sprawdzcie ceny w sklepach wymienionych w promocji ale poszły w górę
np. 10-22 3123zł paranoja
a poza około 2300zł
Polak próbuje zarobić gdzie się
mam gdzieś taki cashback
7D,EX600,70-200/2,8IS,17-55/2,8,10-22/3,5-4,5
Proszę bardzo dla 10-22 canona
euro agd
oleole
fotojoker
Czy może mi ktoś pomóc jeżeli chodzi o zwrot, wypełniłam formularz przez internet, oraz wysłałam na ich adres tydzień temu kody, a w statusie mam że są nieprawidłowe. może ktoś wie dlaczego?
Ja też tak mam - wysłałem kody parę dni temu i jest w statusie wniosku - Brakujące informacje, natomiast w Uwagi - Nieprawidłowy kod kreskowy.
Może jeszcze że przypisali danego kodu do konkretnego wniosku i dlatego jest tak. Parę dni trzeba poczekać.
ja tez tak mam i dostałem dzisiaj takiego maila
Szanowni Państwo,
Dziękujemy za przesłanie wniosku w ramach Canon CashBack. Niestety nie możemy zatwierdzić złożonego wniosku, ponieważ nie mamy ważnego kodu kreskowego wyciętego z opakowania produktu, który Państwo zakupili. Prosimy o przesłanie ważnego kodu kreskowego na poniższy adres, który został wycięty z opakowania Państwa produktu wraz z imieniem i nazwiskiem oraz adresem e-mail, które ułatwią identyfikację. Proszę mieć na uwadze, że informacje te musimy otrzymać przed końcem terminu przyjmowania zgłoszeń, który upływa 15.02.2014 roku (liczy się data stempla pocztowego).
Canon Polska Sp. z o.o.
ul.Daimlera 2
02-460 Warszawa
„Promocja CashBack”
Przepraszamy za niedogodności, ale te dodatkowe informacje pozwolą przetworzyć Państwa wniosek najszybciej jak to możliwe.
widać , że jeszcze chyba nie przetworzyli danych z otrzymanych kodów
trzeba cierpliwie czekać