Nie pękajcie, miałem tak samo, na drugi dzień był mail, że wszystko ok. Dostaniecie kase jeśli zrobiliście tak jak w regulaminie. Głowa do góry i trochę cierpliwości.
Nie pękajcie, miałem tak samo, na drugi dzień był mail, że wszystko ok. Dostaniecie kase jeśli zrobiliście tak jak w regulaminie. Głowa do góry i trochę cierpliwości.
Rozmawiałem dziś z miłą panią z infolinii, która po sprawdzeniu wniosku oznajmiła, że wszystko w porządku i nie wie dlaczego system wysłał wiadomość o braku ważnego kodu kreskowego. Podała mi termin do którego powinienem otrzymać zwrot.
Nie trzeba ciąć pudełka, naklejka się odkleja, wprawdzie zabiera ze sobą pierwszą warstwę opakowania ( farba i cienką warstwą papieru ) po tej operacji pudelku nadal jest tak samo wytrzymałe. Trzeba powoli i starannie odzierać.
dostał już ktoś tego Pit'a z Canon'a?? Z chęcią bym się już rozliczył bo mam kasę do zwrotu.
Canon 5D MK IV+grip|Canon 17-40L f/4|Canon 50 f/1.4|Canon 85 f/1.8|Canon 70-200L f/2,8|Canon 600EX-RT|Canon 430EXII|Transmiter Canon ST-E3-RT|Sigma 105 f/2.8|Canon 24-70L USM II f/2.8|
Po prawej na dole są numery kontaktowe w spr. Cashback
Canon Polska>>
Ja też mam status brak kodu kreskowego, a mój kod został doręczony 31 stycznia (tracking na polecone już działa na stronie Poczty).
O obiektywach wiem prawie wszystko
Doszło info, że kod jest OK![]()
O obiektywach wiem prawie wszystko