Pokaż wyniki od 1 do 10 z 19

Wątek: Cash Back - 20d

Mieszany widok

elektron
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Vitez
    Widzę, że dobry humor trzyma się co po niektórych. Żeby być poważnie potraktowanym widać trzeba mieć podpis na 5 linijek z powtarzającą się literą "L" i nabite co najmniej 1000 postów.
    Odpowiedź mnie całkowicie usatysfakcjonowała, wręcz dowiedziałem się z niej nieco więcej – trzeba omijać to forum z daleka.
    Topic do kasacji.

Uzależniony Awatar Raff
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez elektron
    Widzę, że dobry humor trzyma się co po niektórych. Żeby być poważnie potraktowanym widać trzeba mieć podpis na 5 linijek z powtarzającą się literą "L" i nabite co najmniej 1000 postów.
    Nie przesadzaj, pomyśl nad swoim pytaniem. Ja Ci odpowiem po góralsku - cena 20D spadnie albo się utrzyma

Pełne uzależnienie Awatar Jac
    Miasto
    W-wa/Bielany

Domyślnie

Żeby być poważnie potraktowanym widać trzeba mieć podpis na 5 linijek z powtarzającą się literą "L" i nabite co najmniej 1000 postów.
    przesadzasz chyba troche? o co taka zlosc o to ze nikt nie jest wrozka? o to ze niekt nie jest wstanie przewidziec ceny? Wez sie zastanow na spokojnie i przemysl to jeszcze raz co napisales.

Przeciez wystarczy sie sensownie zapytac

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

No i jeszcze koniecznie trzeba byc moderatorem (btw jeszcze nie mam tysiaczka i podpis mam na rowno 4 linijki wiec to nie o mnie chyba? ).

Napisze to co mi czesto pisza - wyluzuj

ale fakt faktem, ze oczekiwałem nieco innej odpowiedzi
    Fakt jest taki ze zadales standardowe, czesto powtarzajace sie pytanie na ktore jak zwykle nikt nie potrafi udzielic jednoznacznej odpowiedzi poza napisana wyzej - ceny spadaja. I tyle.

Z tego wzgledu czekac zawsze warto (300D jak wchodzil na rynek to kosztowal ok 5 tys zl a obecnie ponizej 2 tys) ... ale czy warto tracic fotki ktore w tym czasie mogly byc strzelone? Sam sobie odpowiedz.

Uprawnienia umieszczania postów