Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 19

Wątek: Cash Back - 20d

elektron
    Guest

Domyślnie Cash Back - 20d

Wiatam wszytkich na forum. To mój pierwszy post lecz czytam was ok 1 rok. Teraz potrzebuje pomocy. Mam możliwość zakupu w Niemczech apratu. Zdecydowałem się na 20d. Czy promocja Cash Back w Germani jeszcze obowiązuje i na jakiej zasadzie podlega realizacji.
    Z góry dzieki za odpowiedź.

Pełne uzależnienie Awatar Tytus

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez elektron
    Wiatam wszytkich na forum. To mój pierwszy post lecz czytam was ok 1 rok. Teraz potrzebuje pomocy. Mam możliwość zakupu w Niemczech apratu. Zdecydowałem się na 20d. Czy promocja Cash Back w Germani jeszcze obowiązuje i na jakiej zasadzie podlega realizacji.
    Z góry dzieki za odpowiedź.
    Nie, zakupu trzeba było dokonać do 31.12.05 a rachunek wysłać do 31.01.06

elektron
    Guest

Domyślnie

Aha Kurcze szkoda. W takim razie juz nic sie nie opłaca kupować u naszych wschodnich sąsiadów :wink:

Bywalec Awatar zOOn
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Mieszkasz we Francji? ;-)

elektron
    Guest

Domyślnie

zOOn w Polsce. Pomyliłem się. Chodziło oczywiscie o zachodnich sąsiadów.
    Przy okazji, jak myślicie cena 20d bedzie spadać? W Niemczech juz staneła na 990 euro i w ostatnich dniach nawet nieco poszła do góry. Opłaca sie czekać czy lepiej kupic coś innego/tańszego?

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Przy okazji, jak myślicie cena 20d bedzie spadać? W Niemczech juz staneła na 990 euro i w ostatnich dniach nawet nieco poszła do góry. Opłaca sie czekać czy lepiej kupic coś innego/tańszego?
    Sprobuj zapytac tutaj:
    http://www.czarostwobelladonny.fc.pl.../index.php?c=9

elektron
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Vitez
    Widzę, że dobry humor trzyma się co po niektórych. Żeby być poważnie potraktowanym widać trzeba mieć podpis na 5 linijek z powtarzającą się literą "L" i nabite co najmniej 1000 postów.
    Odpowiedź mnie całkowicie usatysfakcjonowała, wręcz dowiedziałem się z niej nieco więcej – trzeba omijać to forum z daleka.
    Topic do kasacji.

Uzależniony Awatar Raff
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Widzę, że dobry humor trzyma się co po niektórych. Żeby być poważnie potraktowanym widać trzeba mieć podpis na 5 linijek z powtarzającą się literą "L" i nabite co najmniej 1000 postów.
    Nie przesadzaj, pomyśl nad swoim pytaniem. Ja Ci odpowiem po góralsku - cena 20D spadnie albo się utrzyma

Pełne uzależnienie Awatar Jac
    Miasto
    W-wa/Bielany

Domyślnie

Żeby być poważnie potraktowanym widać trzeba mieć podpis na 5 linijek z powtarzającą się literą "L" i nabite co najmniej 1000 postów.
    przesadzasz chyba troche? o co taka zlosc o to ze nikt nie jest wrozka? o to ze niekt nie jest wstanie przewidziec ceny? Wez sie zastanow na spokojnie i przemysl to jeszcze raz co napisales.

Przeciez wystarczy sie sensownie zapytac

Bywalec Awatar zOOn
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Z mojej strony to taki zarcik byl :-) (ja akurat do Niemiec mam na wschod...)

Fakt, ze najnizsza cena jaka tam widzialem, to 984 € - ale zeby odpowiedziec na twoje pytanie, czy to pojdzie wdol, to trzeba miec doswiadczenie w 'branzy' i jakas tam smykalke do interesow...

Jest pare osob na forum, ktore handluja na allegro - oni sledza ceny, wiedza, jak to dziala... Moze Ci cos poradza...

pzdrw

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów