Strona 15 z 35 PierwszyPierwszy ... 5131415161725 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 141 do 150 z 348

Wątek: Testy szkieł na Optyczne.pl

Pełne uzależnienie Awatar adamek
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

popieram przedmówcę.
    Miłego dnia
    adam jastrzębowski
    cyfra i analog. obiektywy, statyw i monopod
    tu tu

Początki nałogu

Domyślnie

każda forma reklamy jest dobra :]
    ja tam jestem zielony(jak na prawdziwego aliena przystało) więc licze na Waszą pomoc ;p

Pełne uzależnienie Awatar arturs
    Miasto
    Kielce

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez alien Zobacz posta
    każda forma reklamy jest dobra :]
    Ty to chyba masz we krwi marudzenie (patrz wątek o 400D) - Jakby jeszcze Arek sprzedawał potem te szkła to może bym się zgodził.. ale.. na pewno ma UKŁAD ze sprzedawcami..

Pozdr
    Artur
    5DmkI, C85f1.2L|580 EXII|

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Arek_O Zobacz posta
    Żeby nachalnie nie zaśmiecać forum, zdecydowałem się nie informować jednostkowo o każdym naszym teście. Będę co jakiś czas robił to grupowo.
    Z punktu widzenia moderatora powiem ze nie widze przeciwwskazan do informowania o kazdym tescie osobno.
    W watkach gieldowych co bardziej masowi sprzedawcy informuja co jakis czas o kazdym updejcie... w watkach galeriowych podobnie - co nowe zdjecie/seria zdjec tez ida detaliczne updejty.
    A jakby ktos marudzil to go po prostu zignoruj 8) .

Uzależniony Awatar MARANTZ
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

Mnie jest całkowicie obojętne ile razy o tym napiszesz drogi Arku. Choć osoby chcące "być w temacie" powinny same tam zaglądać bez poganiania. Prowadzisz świetną stronę z dość obiektywnymi testami (nie przesładzam, zawsze można lepiej) i z przyjemnością ją czytuję bywając przy okazji na tamtejszym forum :wink:
    FOTOINKWIZYTOR

Początki nałogu Awatar Arek_O

Domyślnie

OK. To postaram się częsciej Mam przykre doświadczenia z innego forum, gdzie mając ponad 1500 postów, z których ze 20-30 dotyczyło testów na Optyczne.pl, zarzucono mi, że
    zbyt nachalnie i notorocznie zajmuje się reklamą naszych testów.

Pełne uzależnienie Awatar muflon
    Miasto
    Zürich

Domyślnie

Jak dla mnie jest OK jesli zaanonsujesz kazdy nowy test postem w tym watku. Mielismy juz podobny zdaje sie dla photozone i bylo zupelnie OK.

Początki nałogu

Domyślnie

masz również moją pełna zgode na taka dzialalnosc na forum wiec niebój żaby Arku
    ja tam jestem zielony(jak na prawdziwego aliena przystało) więc licze na Waszą pomoc ;p

sumas
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Arek_O Zobacz posta
    OK. To postaram się częsciej Mam przykre doświadczenia z innego forum, gdzie mając ponad 1500 postów, z których ze 20-30 dotyczyło testów na Optyczne.pl, zarzucono mi, że
    zbyt nachalnie i notorocznie zajmuje się reklamą naszych testów.
    Drogi Arku, przy całym szacunku jaki żywię do Twojej osoby i do Twojej strony optyczne.pl, muszę jednak zaprotestować, bo owszem 20-30 to było, ale nowych topików, a nie postów

Bo przy każdym pojawieniu się nowego testu na Waszej stronie, otwierałeś nowy temat na naszym astro-forum i stąd była, swego czasu, ta mała uwaga z mojej strony, oraz połączenie tych wszystkich wątków w jeden temat - testów na optycznych.pl, dokładnie tak, jak jest to właśnie tu, na canon board
    pozdrowienia i przepraszam za ten off-topic
    Ostatnio edytowane przez sumas ; 25-10-2006 o 12:37

Początki nałogu Awatar Arek_O

Domyślnie

Tutaj i ja muszę zaprotestować. Było na początku kilka topików, potem żeby nie informować w kilku sam założyłem topik analogiczny do tego tu i informowałem w jednym. Potem i tak
    admin postprzątał wszystko do jednego, przeciw czemu ani razu nie protestowałem. Jako
    admin masz możliwość sprawdzenia, że na pewno nie było 20-30 nowych topików i prosiłbym abyś nie mijał się z prawdą.

Strona 15 z 35 PierwszyPierwszy ... 5131415161725 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów