Pokaż wyniki od 1 do 10 z 662

Wątek: TAMRON 150-600 f/5-6.3 VC USD

Mieszany widok

Moderator Awatar Bangi
    Miasto
    Kraków

Domyślnie Odp: TAMRON 150-600 f/5-6.3 VC USD

Facebook degraduje jednak mocno, ale Cichy skąd zdobyłeś tą wersję, tzn, niezdegradowaną ???
    @ solti - jego foty w lepszej jakości możesz zobaczyć tu Aviation photos taken by Waldek Mitoński | Airplane-Pictures.net i tu Skrzydla.org ale nie ogarniam, które ewentualnie były Tamronem robione, panningu tu mało
    jeśli masz FB to możesz do niego napisać i powołać się, że dostałeś namiar ode mnie

Taka też uwaga - nie kierujcie się za bardzo jakością, bo naprawdę ciężko jest walnąć fotę z tak "długim" czasem w sensowej jakości

--- Kolejny post ---

Cytat Zamieszczone przez Cichy Zobacz posta
    U mnie się wyświetlają normalnie Pozwolę sobie podlinkować jedno:

http://www.negatyw.org/kosz/usaf.jpg

U Ciebie jest gorsza jakość ?
    Na prośbę Kolegi - foto. Waldek Mitoński

Pełne uzależnienie Awatar solti
    Miasto
    Poznań

Domyślnie Odp: TAMRON 150-600 f/5-6.3 VC USD

Cytat Zamieszczone przez Bangi Zobacz posta
    jego foty w lepszej jakości możesz zobaczyć tu Aviation photos taken by Waldek Mitoński | Airplane-Pictures.net i tu Skrzydla.org ale nie ogarniam, które ewentualnie były Tamronem robione, panningu tu mało
    jeśli masz FB to możesz do niego napisać i powołać się, że dostałeś namiar ode mnie
    Dzięki Bangi! Jak będę już bliżej ostatecznej decyzji, to nie wykluczam, że skorzystam z propozycji i się do niego odezwę
    Sprzęt jest ważny, ale ważniejsze są chęci i umiejętności Niestety ja mam tylko chęci
    galeria na forum Canon-board
    galeria na stronie lotnictwo.net.pl
    galeria.solti.pl

Uprawnienia umieszczania postów