Trzeba spokojnie czekać na testy, na razie jest kilka zdjęć na chińskich i koreańskich blogach, to jeszcze nic nie przesądza.
Testy będą niebawem, spokojnie. Co prawda szkło w jakiejś większej ilości będzie u nas dopiero w niekreślonej przyszłości, ale pojedyncze sztuki do Canona pojawią się w sklepach już niebawem w cenie ~4500 PLN![]()
O obiektywach wiem prawie wszystko
Tutaj dosyć szczegółowy 10 stronnicowy test Long Jiaoxin Gui
Long Jiaoxin Gui domineering debut Tamron 150-600 Lens Reviews - Technology News
Za kilka dni dorwę to szkło w swoje łapki. Będą pierwsze uwagi i spostrzeżenia. Co do ceny to Cichy już wypaplał![]()
FOTOINKWIZYTOR
4500? to jak darmo
chyba sobie kupie...ta sąsiadka z naprzeciwka tak mnie nęci a 300 to za krotko
ta chińską stronę to mi antyvirus blokuje!!!
Ostatnio edytowane przez becekpl ; 12-01-2014 o 21:44
Miałem kiedyś radziecki obiektyw MTO 1000mm. Jakość zdjęć była podobna (o ile nie lepsza)... Tylko, że wtedy był 300d, a nie 5d mark III![]()
Ostatnio edytowane przez jotes25 ; 12-01-2014 o 21:59
ale to jest kawał obiektywu, w statywie nogi się zginały![]()
Ostatnio edytowane przez pepey ; 13-01-2014 o 01:00
Bardzo jestem ciekaw tego szkła. Cena przystępna, pytanie jak z obrazkiem przy długich ogniskowych i z jakością wykonania?
Sprawdzał ktoś ile on waży?
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner