Pokaż wyniki od 1 do 10 z 662

Wątek: TAMRON 150-600 f/5-6.3 VC USD

Mieszany widok

Coś już napisał Awatar ralf
    Miasto
    Kraków

Domyślnie Odp: TAMRON 150-600 f/5-6.3 VC USD

Tamron poprawił oprogramowanie stabilizacji w przypadku poruszających się obiektów, można sobie sprawdzić numery seryjne nowszych wersji lub aktualizować starsze egzemplarze:

TAMRON | Information | Update of SP150-600mm F/5-6.3 Di VC USD (Model A011) for panning shots

http://www.tamron.eu/pl/serwis/faq - FAQ - Tamron

Należy zauważyć, że funkcję VC w obiektywie SP 150–600 mm można zaktualizować, aby dostosować ją do zdjęć z panoramowaniem przy włączonym trybie VC.
    Zarówno przy zdjęciach nieruchomych obiektów, jak i obiektów poruszających się z dość dużą szybkością, jak na przykład samochody, system automatycznie dobierze optymalny tryb VC przez wykrywanie ruchu zespołu aparatu i obiektywu. Dzięki temu nie będzie już potrzeby włączania i wyłączania funkcji po jej aktualizacji.

Zmiany można wprowadzić, nadpisując dane oprogramowania firmowego w autoryzowanych punktach obsługi Tamron. Procedury postępowania można uzyskać, kontaktując się z lokalnym dystrybutorem.

Pełne uzależnienie Awatar solti
    Miasto
    Poznań

Domyślnie Odp: TAMRON 150-600 f/5-6.3 VC USD

Cytat Zamieszczone przez ralf Zobacz posta
    Tamron poprawił oprogramowanie stabilizacji w przypadku poruszających się obiektów
    Czy ktoś z kolegów miał okazję potestować to szkiełko, z nowym softem, w akcji przy panningu? Jestem zainteresowany tamim, ale nie ukrywam, że zależy mi na sprawnie działającej stabilizacji przy panoramowaniu.
    Na lotnictwo.net.pl niestety nie udało mi się uzyskać informacji na ten temat. Znalazłem tylko informację, że Sigma w wersji S radzi sobie zauważalnie lepiej przy ekstremalnie krótkich czasach (1/15-1/40). Pytanie jak to wygląda przy czasach rzędu 1/60-1/80 np. w porównaniu do Sigmy w wersji C lub 100-400L pierwszej generacji?
    Sprzęt jest ważny, ale ważniejsze są chęci i umiejętności Niestety ja mam tylko chęci
    galeria na forum Canon-board
    galeria na stronie lotnictwo.net.pl
    galeria.solti.pl

Uprawnienia umieszczania postów