Kuba, czy jest możliwość, abyś wrzucił sample w pełnej rozdzielczości?![]()
Kuba, czy jest możliwość, abyś wrzucił sample w pełnej rozdzielczości?![]()
Zestaw na ciężkie czasy: 3 puszki z konserwą - w tym jedna przeterminowana, 6 słoików z ogórkami, 4 latarki i krótkofalówki.
Moze być fajny model spotterski, a już myślałem, żo po zakupie 100-400 przestanę myślec o innych szkłach, bo o stałakch nie myślałem, a tu taki zonk. Ciekaw jestem testów.
Jeślicena będzie koło 6K, dadzą 5 lat gwarancji (jak to było np. w przypadku T 70-300 VCS USD), do tego otpycznie będzie zbliżony do C 100-400 to IMHO będzie to bardzo ciekawa alternatywa.
Do tego nie rzuca się tak w oczy jak baiała L-ka
Chętnie bym potestował![]()
Ale nie takie jak u nas.
Jeśli optyka będzie zbliżona do 100-400 (a jest to mocno prawdopodobne) i AF w Servo będzie dawał radę, to może być bardzo ciekawa propozycja i kto wie, czy nie pożegnałbym się ze 100-400. Bardziej o AF się obawiam, bo na przykładzie 70-300 VC USD stwierdziłem, że do USM-a to mu jeszcze sporo brakuje w gorszym świetle i przy ruchliwych obiektach. Pożyjemy, zobaczymy.
R5 | Irix 15/2.4 | RF 14-35/4 L IS | RF 35/1.8 IS | RF 50/1.8 | C 85/1.8 | C 135/2 L | RF 70-200/4 L IS | RF 100-500/4.5-7.1 L IS | 430exIII
https://500px.com/pwiniars/galleries
@wianiarro - całkowita racjaJa zauważyłem bardzo dużą różnicę w szybkości ustawiania ostrości przez C 100-400 nad T 70-300 VC USD, ale nie wiem czy gdyby Tami miał ogranicznik, jak to jest w 100-400, że od pewnej odeległości ustawia ostrość, to Tami nie działałby szybciej.
Ciekawe czy w tym szkle coś takiego będzie, bo nic nigdzie nie pisze o tym, a ze zdjeć szkła trudno wyrokować. Wg mnie powinno coś takiego być przy takim szkle.
O obiektywach wiem prawie wszystko
Świetne szkło, ale ja się pytam: kiedy wreszcie wznowią T17-35? Wystarczy znowu zacząć to produkować nic nie zmieniaćsorry za OT.
Miłego dniamoja www