Pokaż wyniki od 1 do 10 z 37

Wątek: Wymiana sprzętu na wyższy model

Mieszany widok

Pełne uzależnienie Awatar jinks
    Miasto
    Kielce

Domyślnie Odp: Wymiana sprzętu na wyższy model

Cytat Zamieszczone przez trothlik Zobacz posta
    Tak właśnie.
    Ja tak zrobiłem i różnica jest spora. A 400D czeka aż moja córcia podrośnie chociaż już teraz trafi jej się całkiem dobra fotka
    No właśnie trochę żałuję, że musiałem sprzedać. Zawsze jakiś backup, sprzęt do bardziej ekstremalnych ujęć bez obawy o ew. stratę. Ludzie nie sprzedawajcie swoich 400d przy przesiadce na FF!...hehe
    Miłego dnia
    moja www

Coś już napisał
    Miasto
    Sulejówek

Cytat Zamieszczone przez jinks Zobacz posta
    Ludzie nie sprzedawajcie swoich 400d przy przesiadce na FF!...hehe
    Ja też zaczynałem od 400D i w tej chwili przymierzam się do FF. Ale 400-tka już chyba zostanie ze mną, aż padnie, bo na sprzedaży wiele nie zyskam, a tak u mnie też będzie czekać na córkę
    6D || 5D || EF 17-40mm f/4 L || EF 35mm f/1.4 || EF 50mm f/1.4 || EF 85 mm f/1.8 || EF 135 mm f/2.0 || SPEEDLITE 580 EX II

Pełne uzależnienie Awatar jinks
    Miasto
    Kielce

Cytat Zamieszczone przez andrew84 Zobacz posta
    Ja też zaczynałem od 400D i w tej chwili przymierzam się do FF. Ale 400-tka już chyba zostanie ze mną, aż padnie, bo na sprzedaży wiele nie zyskam, a tak u mnie też będzie czekać na córkę
    Ja niestety dopiero po sprzedaży przemyślałem sprawę, że warto mieć takie zapasowe, tańsze body. Na plaży, w nocy, w dziwnych miejscach, przy turystyce w mniej bezpiecznym rejonie itd. i na pewno dokupiłbym worek do fotografii podwodnej żeby porobić zdjęcia z dzieckiem na basenie za nowy 5dmkII zapłaciłem ponad 8k zł więc na basen go nie chciałem zabierać W tej chwili jest warty połowy tej wartości więc może od nowa rozważę zakup worka na basen

...a 400d jest teraz wart pewnie z 400-500zł. Chyba nie ma sensu sprzedawać. Chyba, że dla kogś liczy się każdy grosz i potrzebuje szybko gotówki na inne wydatki.
    Miłego dnia
    moja www

Uprawnienia umieszczania postów