Pytanie dla kogo? Dla osób które są przyzwyczajone do ekranów dotykowych w swoich telefonach i tabletach? Przecież większość młodych będzie miała problem jak ten aparat włączyć nie mówiąc już o ustawieniach. Może dla takich pryków jak ja
to przypomni dawne czasy kiedy się wszystko dźwigienkami ustawiało ale nie wiem czy jest za czym tęsknić.
Tylko po co jak wstyd przyznać ale ja ostatnio robię zdjęcia głównie Nokią i jedyne co mnie nurtuje to doprowadzenie kolorystyki zdjęć do stanu akceptowalnego.
Niestety lenistwo doprowadziło mnie do upadku co przyznaje bez bicia ale mnie się już zwyczajnie nie chce nosić tych gratów żeby zrobić kilka zdjęć pamiątkowych. Z kolei zdjęcia które są mi potrzebne zawodowo o zgrozo wyciągamy z kamer - okazuje się że nawet do druku się nadają. Więc i tu lustra leżą.
Może się mylę i obym się mylił ale jeśli Nikon nie chce zostać niszowym producentem lornetek i teodolitów to szybko muszą coś wymyślić, bo obawiam się że dni szerokiego używania lustrzanek są już policzone, a na samych pro czy entuzjastach takich zabawek jak DF biznesu się nie zrobi.