Ja też bym z chęcią "przytulił" to cudoDla mnie w pełni użyteczny w podróży, a jeszcze nie powinien przyciągać uwagi złodziei w krajach trzeciego świata.
Nie miałbym też nic naprzeciw gdyby był o połowę tańszy, nawet jakby mój snobizm miał na tym ucierpieć![]()
Ostatnio edytowane przez namoamo ; 05-11-2013 o 17:58
Też mnie to zbulwersowało. Do pracy to jest komputer, łopata, albo miotła
Gdybym był Nikoniarzem to bym go chciał. Choćby dla gustownego gripa, zamiast wielkiej buły w stylu lat 80-90 która i tak trzyma się jakoś niewygodnie, palcami i pazurami. A wyglada taka buła dziś jak nogawki albo kołnierze koszul z lat 70.![]()
Ostatnio edytowane przez pan.kolega ; 05-11-2013 o 18:34
a ja licze na to, ze canon przebije wszystkich i wypuści jakiegoś fajnego analoga
dopiero by szczeki opadly...
Ostatnio edytowane przez Ligo ; 05-11-2013 o 19:03
No to niech będzie że za tanio.
Nie chodzi o alternatywę tylko o sens zakupu z punktu widzenia praktycznego. A że trafią się maniacy którzy to kupią to nie wątpię.
Zresztą w czym to jest lepsze od 600d to nie mam pojęcia ale ja ze wsi jestem i na takich błyskotkach się nie wyznaję.
Tylko po co ślubniakowi coś takiego?
Warto się przyjżeć jakie jest sterowanie w tym aparacie - ja bym nie chciał czegoś takiego do pracy.
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Gdzie dwóch Polaków, tam 3 opinie...
Cóż, zobaczymy jak to z tym DF będzie. Rynek zweryfikuje.
Na widok ceny.a ja licze na to, ze canon przebije wszystkich i wypuści jakiegoś fajnego analoga
dopiero by szczeki opadly...Pewnie jeszcze + 1000 by była.
![]()