Spacer = idziesz na lekko, z jednym szklem, ktorym mozesz w jednej chwili zrobic widoczek, w drugiej ptaszka/wiewiore trzasnac z daleka, a nie bawic sie w wymienianie obiektywow miedzy szerokim, portretowym a teleZamieszczone przez Jac
![]()
Spacer = idziesz na lekko, z jednym szklem, ktorym mozesz w jednej chwili zrobic widoczek, w drugiej ptaszka/wiewiore trzasnac z daleka, a nie bawic sie w wymienianie obiektywow miedzy szerokim, portretowym a teleZamieszczone przez Jac
![]()
Gowniano wychodzi.Zamieszczone przez Paweł Grabowski
Postprocessing: AfterShot Pro + pluginy
hmm. tzn???? Jezeli mas zjakies sample to podeslij.
Pozdro
EOS 5D | EOS 30+BP-300 | 17-40/4.0L | 24-105IS/4.0L | 50/1.8 | 85/1.8 | 90-300/4.5-5.6 | 420EX
Snowboarder, zazdroszcze Ci tego szkła
korzystajac z okazji chcialem Cie zapytac na jakiej drukarce drukujesz fotki?
Ostatnio edytowane przez sv ; 11-03-2006 o 22:23
Zamieszczone przez sven
Dla wlasnych zastosowan - Epson 2400. Ale testuje aktualnie
uslugi printerskie, jakie mam w okolicy, niektorzy tu ciesza sie
ogromnym powazaniem w swiecie artystycznym.
Chyba nie warto wchodzic w wiekszy format drukarki, jesli efekty
tych firm bylyby swietne...
Ja uzywam HP 130, ale drukarka sie zwraca, bo drukuje uslugowo dla klientow. teraz na PMA widzialem fajny sprzet Canona (5000 costam). Epson jest strasznie drogi w eksploatacji.Zamieszczone przez snowboarder
Ostatnio sporo drukuje duzych formatow (kilka metrow), ale to drukuje na ploterach (niestety nie moich![]()
Zamieszczone przez sven
Czasem naprawde przeginacie z tym wlazeniem na offtop. A przeciez spokojnie mogles PW wyslac.
a ty przesadzasz w pieprzanie sie we wszystko!! EOT
snowboarder a jak z ostrosia po bokach??
Taka jego rola, od tego tu jest. Ja naprzyklad chcialbym, zeby dyskusje byly prowadzone na temat. Bo tak to odechciewa sie czytac czasami.
yasin pisalem do niego nie do ciebie EOT...i po czesci sie zgadzam z toba;]